Tuesday, 1 September 2015

birthday present for someone special

sejak balik UK, memang berazam nak menang and nak hadiahkan mr hubby with an iphone (he did buy an iphone 4s masa weolls dok UK, tp bila balik msia, hp tu tak compatible etc) so mr hubby tak guna smartphone pun all this while..

balik msia april 2011, now dh sept 2015...dh 4 years+ tu..akhirnya tercapai jugak hasrat hati..
tanggal 27 aug 2015, hp idaman mr hubby is officially in his hands :) syukur alhamdulillah..rezeki dariNya...it's worth the waiting ;)

welcome to our family...Iphone 6 Plus 64g (worth around RM3600+)...
6th september nanti bday mr hubby..so me bg iphone ni to him as his bday present (rezeki dari Allah, nama me menang contest Ribena-Mynews.com)..a joy shared is a joy doubled, what more if it is shared with ur other half kan :)

semoga kita semua sentiasa dilimpahi rahmat dariNya

3 comments:

AishaAminudin said...

HB for your husband..
smoga dipermudahkan smuanya

Ezna Ahmad Khalili said...

I phone yg set best....I pon pakai BB jer....

Chekgu Azrine said...

Wow...bestnya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails