Wednesday, 30 September 2015

Sweet September

Alhamdulillah atas rahmat kurnianNya..

(1) dpt call masa 1st sept..sangkut conso utk contest wefie southern lion..syukur sgt2 sangkut gak conso (cash prize ;) )sbb bersaing hebat dgn otai2 pic..otai2 sapu hadiah HP samsung A7 tu..and one of fb compers menang myvi SE ie the GP..memang hebat lah!



(2) dapat call masa 2nd september...menang microwave (3rd prize) and menang tv 50 inci (grand prize)..syukur sgt2 :)..tp dua2 hadiah pun lom dpt lah..masih menunggu2 lori dtg antar hadiah


(3) ada lagi rezeki dari Dutch Lady,..sangkut utk W7, pun dpt call masa 2nd sept tu...alhamdulillah


(4) dpt call masa 3rd september, sangkut conso utk contest acuvue, so dptlah acuvue contact lense 2 boxes ie one month supply (value RM300)..punyalah berharap nak dpt GP ie hadiah travel tu..tak per..moga2 ada rezeki hadiah travel voucher kat contest yg lain..anyway me serasi dgn brand acuvue ni tp priceylah...beli gak tp tak pakai everyday..sgt convenient pakai time travel sbb pakai buang kan, tak pyh nak cuci2 dan rendam dgn solution



(5) alhamdulillah, another call on 3rd september, nama my adik sangkut 3rd prize contest ntpm..ceknya lom dpt pun


ni result ntpm bulan ogos

(6) dh lama tak dpt apa2 parcel dari Karangkraf...tup tup 14/9 yg lps..dpt parcel ni...dari hijabista..menang contest maybelline..join masa bln may kalau tak silap..ada few maybelline stuffs gak ni :) besh besh..tq hijabista & karangkraf!! 1st time menang something from hijabista :)



(7) sangkut satu nama conso prize w2 (voucher RM500) dlm contest Nestle (result announced on 18/9 yg lps)..antar entries yg agak byk tp contest nestle ni sengit..so sangkut 1 nama ni kira balik modal gitu..syukur sgt2..



(8) ada gak rezeki dari Blu Inc bln ni..dpt lipgloss dari Cosmo (tp hadiahnya lom dpt pun) and dpt movie tix & merchandize (Hitman) dari Glam lelaki--hadiah dh collect pun..lil2 stuff jer






(9) dapat hadiah brgan harmuni (santan, minyak jagung etc) dari contest dlm magz SDK (dpt call masa 29/9 ie semlm) --kena gi collect kat Karangkraf sbb berat katanya

ni dh setel collect on 2/10/15..


(10) 1st time in history..nama me sangkut hadiah contest petronas drop box (result kat website petronas, released on 29/9/15 ie semlm)...wpun hanya conso tp rasa mcm besh gitu sbb biasanya contest petronas ni beribu2 entries..ya lah petronas petrol station pun ada ribu2 kot kat msia ni...heheheh ada 800 conso winners pun anyway..sgt ramai..hadiah conso tu..petronas gift card RM200




6 comments:

Norma NML said...

Wahh..bestnya..rezeki tu..tahniah :)

Ezna Ahmad Khalili said...

wow...impressive suzz!!! Tahniah...

mama tisya said...

alhamdulillah mcm2 adiah...yg best ada yg cash ribu2...tahniah

Wan Amira Wan Salleh said...

wow suzi.. sudah pukal terus hadiahnya..

tahniah :)

juelee said...

tahniah kak.. best2 adiahnya haaa

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

beshnyeeeee
tahniah suzzz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails