Monday, 28 September 2015

Lifetime career

Insya Allah..my lifetime career kat UIA lah..
syukur alhamdulillah..bekerja kat tmpt yg kita suka..nikmat yg tidak ternilai..

so selain lectures...job scope jugak kena publish article and buat research..

ni latest article of mine (no. 14 in the list) ..baru jer published last week kat PERTANIKA journals


2 comments:

Chekgu Azrine said...

tahniah DR SUZI

Eliss Mie said...

tu la..memang best dpt kerja dlm environment yg kita suka. eliss pun suka jugak dgn kerja skang tapi kalau ikut just gaji diploma jer. syg jugak tapi rasa mls nak tukar2 kerja..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails