Monday, 7 September 2015

Sweet email from SR

senyum2 jer bila me baca email ni..from SR ie silent reader


ala, tak de apa pun kat my personal blog ni..hanya coretan random apa2 yg rasa nak ditulis, dgn harapan dpt dibaca kembali for my kids bila diaorg dh besar..esp entries yg psl diaorg and psl our short life kat UK..

anyway, tips bercomping..tak de tips sgt pun..
kalau contest yg memerlukan skills mcm slogan or picture based or creative signature etc, kena improve skills..me sbb ada ramai jugaklah kawan2 comper yg hebat2 yg menang hadiah besar2..so bolehlah jugak amik aura dan sedikit ilmu/info dari diaorg..kdg2 benda tu comes naturally..so long there is passion ..
cthnya, me tak de skills creative signature and contest based pic pun..so memang join apa yg me rasa boleh buat jer..yg tak reti, memang tak join sbb sedar tak leh nak bersaing pun dgn otai2 tu..

anyway, contest yg paling senang nak menang tanpa apa2 skills ialah yg lucky draw based--errr me jrg2 pun sangkut kalau LD ni..tp advantage utk semua compers tak kira newbies or otai  in fact anyone can win, even one single entry can win cash RM20k cthnya

bab2  rezeki tu..sama jer konsep dlm apa jua bidang pun kalau nak murah rezeki..sbb semuanya dari Nya..
i baru jer mula baca buku -mudahnya menjemput rezeki--lom khatam buku tu..tp rasa motivated bila baca buku tu..byk useful tips..


moga kita semua sentiasa dimurahkan rezeki..amiin

1 comment:

Nurul Aula A'Akif Fadzil said...

Sama aula pun baca. memang banyak tips yang saya amalkan yang penting beban tu berkurangan.
suka jugak baca your blog. lama tinggal now catching up


Lelaki pun suka kulit putih melepak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails