Tuesday, 22 September 2015

Seasonal obsession

lain org lain ragamnya..
MZ jenis cepat bosan dgn satu2 benda..oh yer comping tu tak bosan lah sbb dh jd side income gak wpun not regular and lil value pun kdg2

dh mula bosan dgn pandora silver
now cinta beralih arah kpd pandora 916 pulak...

nilah latest obsession...

latest charm teddy tu..beli kat habib..now emas 916 mahal esp kat kedai2 emas mcm habib..time me beli last week, harga RM189 per g

chenta baru!



ni snap2 charms kat dlm display shelve/glasses kat habib jewel alpha angle wangsa maju..me berkenan yg bentuk heart & key tu..so aiming nak beli later bila ada bajet...


ni plak charm kat FB tukang emas (kedai kat dlm parkson mall KBTC)..me berkenan charm yg bentuk hello kitty tu...

nak tepek pic #throwback...ie chenta lama




4 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tengok pandora emas tue berkenan.. tapi dia punya gelang je pun dah 7K ye? belum charm lagi

eynda said...

Cute! :-)

eima said...

lawanya ..kalau mampu kite pun nak kumpul juga

Ezna Ahmad Khalili said...

Comelnya charm u yg bear, ribbon 916 tu.....my taste juga yg comel2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails