Monday, 21 September 2015

Movie time | Polis Evo - siyes besh!

ari sabtu lps..my boys ie ariff and zharfan request nak tgk citer polis evo...

so port kami yg biasa...TGV wangsa walk lah..yg paling dekat dgn umah lah kiranya..
tgk tayangan yg pukul 5.15 pm...full house tu!! sbb baru jer release kan citer ni..

anyway, awal2 tu mcm slow sikit citer  ni..then bila kat tgh and ending..siyes besh lah!! terbaik gitu!! a lot better than KL gangster 1 yg kutip lebih RM10j tu
me minat jer sam hehehe dlm movie ni nampak lah macho sbb bdn ala2 sado gaklah --pernah jumpa sam live time open house mamee..sam ni kecik jer kalau in person/live..

ok...jln citer polis evo ni berkisar pd polis ie insp khai (sam) and insp sani (zizan) melawan sindiket dadah yg proses syabu naga merah..
antara scene yg me rasa mcm unik gaklah..scene lawan2 kat wad/hospital KT..
and fighting scene masa ending tu..

me bg 4.5 dari 5 bintang!!kira kategory malay movie yg besh lah!




ni peminat #1 polis evo!!


1 comment:

Nad MamaZN said...

zakwan pun ajak tgk cite ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails