Wednesday, 9 September 2015

hadiah seTOMEi namanya

tomei tu mcm ala2 ryhming dgn comel ie comeyy or tomeii (bahasa pelat2)--pandai2 jer me :p

anyway, ni kisah semlm..simple prize-giving held kat NSTP jalan riong bangsar..me dpt conso jer..tp seronok attend PG sbb dpt jumpa comper frens yg selama ni dok berkawan kat FB jer..

me tepek pics lah

ni pic me and my kwn2 comper...sorang menang 2nd prize, 4 org dpt conso (termasuk me)..anyway GP winner tak dtg pun sbb dia dari perak, so jauh nak dtg gitu..

simple event jer..kat public space nstp, pukul 3 pm

 nilah hadiah conso nyer..pendant.value RM500 katanya..pic ni me pinjam kwn me punya sbb mls nak snap sendiri--hadiah exactly sama jer

ni paper bagnya..siap tag detail prize tu..voucher RM100 tu useless pun sbb tak leh beli 916 and kena beli more than RM800 baru boleh guna voucher RM100

dh kuar kat harian metro pun..ari ni punya...ada pic me (tp tak de nama pun sbb conso jerrr)

ni sajer tepek detail prize yg winners dpt


last but not least...me paling suka door gift dari tomei ie frame yg sgt cun!!! dh letak kat opis tu..framebentuk love dihias dgn pearls and diamond2..bling2 framenya...siyes exclusive!!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails