Saturday, 26 December 2015

Best money changer in town

sblm gi Seoul ari tu..MZ tak buat comparison pun psl rate2 time nak tukar RM to Korean Won..pegi tukar kat money changer dlm giant bt caves jer..then lps balik dari Seoul..ada lg balance duit Korean won nak tukar jd RM..tgk2 rate kat situ..aisehh..murah benar dia amik rate 'we buy'tu...RM to won =3.2, padahal won to 4.0 (ie ganda 4 mcm USD)...so rajin plak MZ check rate..google psl money changer kat mid valley sbb MZ tahu/baca/dgr that rate kat situ sgt bagus..

memang betul laaaa rate kat situ 3.65--ie rate last week..
so gigih MZ drive pegi mid valley..
beratur dekat sejam gak..queue punyalah panjang fuhhh

nilah money changer yg famous tu..kat LG floor mid valley

actually ada lg money changer yg lain..sebelah yg ni..pun long queue...then mz baru discovered last 2 days..near escalator level basement ie sblm kita naik LG floor lps parking keta... ada lg satu money changer--mcm tak de org queue pun pdhal rate sama jer!! so memang kena tukar kat sini lah kalau nak gi overseas lg tahun dpn..insya Allah --siyes nyesal and rugi giller tukar RM to won kat money changer dlm giant bt caves tu...#regretnomore

4 comments:

mama tisya said...

mmg pjg org q kt money changer sebelah san fransisco ni...sbb kalo lalu je sni mmg pjgggg Q

Wan Amira Wan Salleh said...

Haah memang tukar dekat sini. Tapi menapak lah sebab line panjang

Ezna Ahmad Khalili said...

I tukar kat masjid india. Memang dpt good rates 😊😊😊

Nana said...

saya dah compare aritu masa nak g thailand
antara mv dengan ampang park
lg murah ampang park

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails