Friday, 4 December 2015

It's not so much about prize-giving..but..

....but..rather....it's a bff's dating a.k.a mini gathering :p (bffs= me, ezz &ayu..mira jer tak de semlm--so tak cukup quorum gak)

ceriteranya...semlm berlangsung prize-giving bertolli kat giant shah alam..gigih MZ drive all the way...
only 1 GP winner (one chinese man) yg menang holiday to italy
the rest ie me and my bffs plus one comper fren..semua menang hadiah yg sama ie conso prize value RM100 ie dpt 2 botol bertolli olive oil and one piece of apron--oklah balik modal ;)

me tepek pic yer...


pic kat bwh2 ni semua pic dari hp ezz---she's got new hp!! so function auto beautify utk faces katanya hehhehe...me in pink, ezz in blue, wan hairulshifah in floral brown and ayu in brown


 group pic

ada org kata MZ nampak slim :p rasanya sbb posing senget..and memang blouse brand fyi ni cuttingnya besh--nampak ilusi slim gitu


lps settle simple PG ni, staff yg handle PG ni belanja weolls lunch kat uncle jack fried chicken dlm giant tu!! mkn free kan..rezeki ..ezz was in a hurry, so she just tapau food and left, tak sempat sembang2...so me sembang2 dgn ayu and one comper named amir while we had our free lunch...
syukur alhamdulillah

salam jumaat al-mubarak

4 comments:

Ann Ishak said...

alhamdulillah :)

Wan Amira Wan Salleh said...

bestnyer.. memang rindu giler dengan korang sangat

Cikna said...

Tahniah, atleast ade jugak ole2kn kenangan.... Ayam uncle jack dh naik harga,huhuu....

Ezna Ahmad Khalili said...

Baru baca entry ni :-) Seronok dapat jumpa masa PG :-) Malangnya tak leh jumpa lama2 sbb ada hal...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails