Tuesday, 22 December 2015

Cuti2 Seoul | perjalanan bermula

there will be series of entries utk cuti2 Seoul--main purpose utk kenangan MZ dan juga tatapan my boys bila diaorg dh besar nanti..anyway zharfan dh pandai pun baca my blog :)

1st entry ni kiranya warming up entries jer..pic tak berapa sharp sbb me dh resize..ada pics from s4, iphone 6 mr hubby and of course pics from Sony DSLR..

sedikit sinopsis...cuti2 Seoul ni separuh cost adalah tajaan Nivea sbb menang hadiah contest..why separuh? sbbnya pakej hadiah tu cover utk 2 adults jer (ie flight tix dan hotel)..so MZ convert jdkan all flight tixs (MAS)..so hotel 3 nite stay MZ byr sendiri, ground package ie tour guide( inclusive of meals) pun MZ byr sendiri...MZ buat separate entries utk citer psl cost ok

ok MZ selit2 citer sambil tepek2 pics ok...err gmbr tak ikut susunan sgt..random jer..tp gmbr berdasarkan theme perjalanan bermula

ni tgh tunggu my adik dtg..my adik (nizar & wife) yg antar weolls ke KLIA..see bag yg kaler merah tu paling besar!! sbb travel with kids kan..susu lg, pampers lg..etc etc

 ni pic sblm fly...kat KLIA

ni pic time tunggu aerotrain kat KLIA..nak gi boarding gate

ni tixnya....excited sbb nak fly dgn MAS ;)

ni among 1st pic lps landing kat Seoul ..ie Incheon Airport...time ni waktu 6.45 pagi waktu seoul..so muka MZ pucat :p tak pakai make up :p..oh yer..perjalanan KL-Seoul mengambil masa 6 jam 45 minit..

ni berjalan utk lalu imigresen etc..jauh gak menapak..tu my mom dlm pic..

ni kat airport Incheon..dh setel amik luggage..tgh tunggu our tour guide

ok, now menapak nak gi naik our private chartered - Hyundai Starex...me amik private package utk ground package ..

ni sekitar airport Incheon..suhu time ni around 2 c...memang sejukkk anginnya menusuk ke tulang itam..

tu my niece tgh dukung razeen

ni pic time tunggu aerotrain kat Incheon Airport..ie nak gi to main building lps landing

sempat posing2...MZ pakai bj baru dan jeans baru hahahah beli khas sbb nak gi holiday :p :p..pic ni my niece yg snap..sempat lg tu sambil tunggu aerotrain kat Incheon Airport



end of 1st entry...next entry...our hotel....

6 comments:

Wan Amira Wan Salleh said...

quick quick i nak bace ni.. tumpang seronok.. :D

Rizziela said...

bestnya

Eliss Mie said...

bestnya jalan2 seoul yer.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

org korea baik2kan? walau diorang tak fasih cakap English... sgt baik..suka g korea sbb cuaca & orgnya baik2..

Badariah Umar said...

Seronoknya

Chekgu Azrine said...

One of my wishlist nk g korea

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails