Wednesday, 2 December 2015

Yuran tahunan sesi persekolahan 2015

yuran tahunan utk zharfan & ariff...total RM1447..fuhh...segala2nya utk pendidikan anak2 kan..



big question--so kenapa tak antar sek keb, free jer kan?
i have my own reasons for sending my kids to Sek Ren Islam Sri Al-Huda..
seboleh mungkin nak jer antar sek keb tp keadaan tidak mengizinkan..main reason--tak terdaya nak amik antar pegi 2 sek everyday (ie sek keb dan sek agama)..sbb i keje full time..and mr hubby memang keje inflexible...

anyway sek kat mana2 pun ok jer asalkan study betul2 and pandai2 kan :)

7 comments:

Akak Kembang said...

yuran sekarang makin mahal. Alaaa kak suzie...tak kisahlah htr mana sekolahpun janji sekolahkan

Qaseh Suhaida said...

Mmg besar jugak jumlah tu tp pendidikn anak2 lebih penting.

Merlyn Hasshim said...

mine 2100 utk darjah 1 n darjah 5... tu pun adik dah dapat discount sebab ada abang dah belajar kat sana. Tapi me tak pernah mengeluh, anggaplah investment untuk anak-anak di hari esok.

Aliyyah Aziz said...

Assalamualaikum. Saya tak buat kira2 lagi untuk semua 5 anak2 saya untuk tahun 2016. Tadika, rendah, menengah. Semua akan ke sekolah baru tahun depan. Yuran tadika, uniform baru, buku dan alatulis. :(

AyuArjuna BiGoshh said...

janji sek anak kita choose mampu bagi pendidikan yang baik2..ok dah :)

C-Tiey Hamid said...

As salam Kak Suzi

Anak saya pun sek sama dengan Zharfan. Tahun depan darjah 4. Sama macam akak, saya hantar anak ke sek swasta sebab kekangan masa. X mampu nak ulang alik hantar dan ambik anak. Akak ada list buku tahun 4 x?

Rizziela said...

Mana2 sekolah pun semua mahal skg kan...mmg x tertanggung kos nya..tp demi pendidikan..x salah utk melabur

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails