Thursday, 3 December 2015

Lil Regret

entry emosi plak ari ni...
pg2 ari ni rasa moody plak..so akibatnya i cepat jd marah2 dan bebel2 bila my kids buat perangai dlm keta- razeen memang suka berdiri and suka sgt dok atas riba time me drive which is sgt2 bahaya..tp dia akan nangis kuat2 agar me riba dia..adoyai..zharfan plak suka menyakat ariff dan ariff plak pantang kena sakat..so jd bergaduh dlm keta..
me kalau rasa moody sgt2..me just senyap jer..let them be..
then dlm pikiran me..cepat2 remind myself...time diaorg kecik2 jer bising2 gini..nanti dh besar sikit..me akan miss these moments...and akan rasa sunyi.. --sbb me selalu sedey tgk my mom sunyi and lonely sbb anak2 semua dh ada family and life masing2..and semua pun bz dgn keje masing2..:(

sbb kdg2 me rasa nyesal and marah dgn diri sendiri kalau me bebel2 byk sgt kat my kids and me cubit diaorg kalau nakal sgt2

so naper me moody pg2? sbb rasa mcm tak sihat..dh 2 hari kot rasa nak demam, selsema
then pg ni mcm sakit perut plak..menses dh berlarutan 2 weeks and masih tak de tanda nak stop (sbb me pakai implanon--so selalunya 3 weeks lah berlarutan..sgt tak selesa plus tummy pain jugak)..

ok lah..dh kurang moody pun ni..tu dh boleh buat entry
and off to class now..
have a nice day everyone

ni gmbr razeen masa ari sabtu lps..suka dia naik ride on--ni kat KLCC




-

4 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

My ameer pun suka duk ats riba,,,afiq dan amani suka nyakata dan gaduh..

sama jer ngan ai huhu

cik hani said...

semoga dipermudahkan urusan membesarkan anak2..
diberikan kesabaran..

Akak Kembang said...

tu anak kecik kak..anak alin yg dah besar pun asik bergaduh jugak dlm keta...huhuhu

Ezna Ahmad Khalili said...

Kena banyak2 bersabar. I pun kekadang hilang gak sabarnya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails