Wednesday, 9 December 2015

Once in a while @Bata

jrg2 kot beli apa2 kasut kat kedai kasut Bata..sbb kalau kasut me sendiri, me suka beli kat AEON jer..sbb mcm byk choices/design/kaler

ptg semlm, lps balik dari office..gigih bwk my mom pegi Bata kat Giant Bt Caves..sbbny..nak cari walking shoes utk my mom..nak pakai kat seoul nanti...sbb winter kan..sgt sejukkk kena pakai winter socks and kasut bertutup..tak leh pakai sandal

syukur jumpa gak yg sesuai dgn bajet and comfy :)
time nak byr..ternampak promo psl jd member Bata..so sign up jer lah sbb free membership jer pun..ala2 collect loyalty points gitu


mlm ni nak kena pulun packing laaaa
benda yg i tak berapa gemar nak buat sbb rasa stress byk brg nak kena packing :p

3 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

happy holiday suzz

mama tisya said...

Have fun..syok la main snow nanti

cik hani said...

Saya pun kalau nak beli kasut mesti g AEON.
Tapi mak saya suka Bata, katanya kasut Bata lembut untuk tapak kaki..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails