Friday, 25 December 2015

On board of Firefylz

awal tahun ari tu, MZ naik Fireflyz utk pegi present paper kat Unisza, Trg.. and last weekend, MZ and kids naik fireflyz lagi dari kelate balik ke KL..

kecik jer fireflyz ni..and time MZ naik tu..sikit jer penumpang onboard..ada dlm 1/3 jer out of full seats...
dpt complimentary juice and biskut oreo and kcg tanah masin peket kecik2 tu..sesuai utk kunyah2 sambil layan lil razeen
convenient sbb landing kat Subang Airport, tak jauh sgt dari Gombak, compared to KLIA or KLIA2

random pics..

razeen excited minum susu...siap baring2 lg tu..sbb byk seat kosong hehehhe

ariff and razeen

ni snap2 pic razeen sblm naik flight..kat airport pengkalan chepa




4 comments:

Salina@IbuAqil said...

Lama dah tak naik flight mama..
Rindu nak berjalan lagi mcm dlu2..
Jgn kata nak jenjalan nak bw skrg pun dah payah..
Dtg jenguk mama sini.. Rindu!

mama tisya said...

tk pernh lg naik fireflyz

Wan Amira Wan Salleh said...

Comel la razeen. Baby on the go ni. Mcm selalu je rase razeen ni turun naik flight

Opah Vogue said...

Bestnye! Seronok sebab x ramai org. Macam "ini kapal ana yg punya lah"... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails