Thursday, 14 January 2016

Chomel-nya Tomei

Chomel tu nama koleksi pandora emas yg dijual kat Tomei..
dh lama aim and mengidam nak beli Chomel heart clasp bangle..
and nak beli beads/charm bentuk bunga2 bulat tu, among latest collection of Chomel

alhamdulillah..tercapai jugak hasrat di hati..bday present in advance..mr hubby memang bg hadiah bday time dia dpt bonus :) tak kisahlah kan awal pun..yg penting ingatan and love and affection :)

charms/beads tu mostly me dh beli/kumpul since last few months...sbb koleksi yg lama dh let go semuanya time sblm fly gi Seoul (let go utk convert jd csh)

dangle riben tu me beli kat Habib Jewel Alpha Angle..dangle bentuk gift box tu pun part of Tomei Chomel's collection..beads yg bentuk butterfly, love rose etc..mostly brand Geliga Gold emas 916..beli kat group kat FB..geliga gold ni famous gak sbb design diaorg sgt cun2..byk folo design pandora ori (silver)

byk lagi beads nak kena beli utk bagi penuh bangle ni...at least 6 beads lg kot...kalau nak jdkan kalerful..kena beli murano versi emas 999 dari poh kong plak...kena menabung dgn gigih gitu

posing2 kat Tomei Subang Parade

ni harga emas masa 7 jan 2016...last few days harga emas dah naik jd RM185/g..
so syukur lah sbb me beli time harga RM180/g
harga kat kedai2 emas besar2 memang standard sbb diaorg kena folo harga persatuan emas..
kalau kedai2 kecik/online shop etc..harga lg murah sbb tak folo harga persatuan


8 comments:

ayunidati said...

cantiknya....

Ezna Ahmad Khalili said...

Emas ni x rugi beli....time nak cash boleh jual.....

Lea Ismail said...

memang comeilah

Eliss Mie said...

wah menarik nya :)

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Ai if Blk mesia mmg invest beli gold
Gelang, rantai etc
Worth it 👍🏻

Salina@IbuAqil said...

Cantiknya sis....
Ntah bila dpt merasa nih....
Kena menabung jgk nampak gayanya.. ;D

AyuArjuna BiGoshh said...

cantek :)

geliga gold said...

Thank you bagi review Geliga Gold in your own blog.

Luv,
Geliga Gold

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails