Tuesday, 26 January 2016

Sedapnya nasi kerabu @House of Nasi Kerabu

ari ahad last 2 week, me tapau 2 bungkus nasi kerabu..1st time beli kat sini sbb famous gak restoran ni..

harga ok jer...sbb with lauk pauk kan..me amik lauk daging bakar dan ayam percik...

siyes sedap! kena dgn tekak me ..my hubby and kids pun suka!!! so next time boleh singgah makan2 kat situ plak!
service not bad..kategori tak lmbt sgt (time me tapau tu), staff pun frenly (err weolls sembang2 dlm dialek kelate)..and masa me pegi time (ptg ahad)..ramai jer org tgh mkn2

me snap2 pic menunya..so that next time boleh terus pikir nak mkn apa --and dh siap ada harga semua tu.. yg me tapau ari tu no 1 dan no. 2 in the list..
kalau ada bajet lebih nanti2..boleh try yg set udg galah--harga RM29.90 tu!

ada byk choice gak mknn2 ni...ada nasi dagang etc

ni resitnya..tapau/take away 2 bungkus
restoran house of nasi kerabu ni lokasinya kat prima sri gombak..happening area ni sbb byk tmpt mkn..selain ada banks, mc2 kedai ect..
opening hours 11 pagi - 11 mlm

anyway ni bkn entry advertorial pun, sajer nak share2 in case ada yg teringin nak mkn nasi kerabu yg sedap :) opss tiba2 lapar la plak

8 comments:

Ann Ishak said...

boleh tahan jugak regenya

cik hani said...

nasi kerabu memang bestttt

mama tisya said...

kt prima tu byk kedai makan...tk pernh mkn lg kt sini

Chekgu Azrine said...

Pnh skli nk pegi mkn kt sini tp dtg pg sgt..still tutup..dia bkk kul 11pg rasanya..hahaha...

AyuArjuna BiGoshh said...

mmg sedap...

ai makan kat situ...

i minum teh tarik madu pun sedap jugak :)

Ezna Ahmad Khalili said...

kalau nasi kerabu tu...part kelapa mesti i kata tak nak kelapa...hehe...lain2 memang sedap....oh ya cili kena sikit sebab nanti berair hidung i....:-)

Nana said...

xpenah try sini mz
biasa g padang balang tu
terbaik

aimi said...

Mmg sedap. Penah mkn sini.,megi ketam dia sedap. Even xsuka sgt nasi kerabu, tp nasi kerabu cni sedap. Gigih amik udang galah, n tapau lauk jgk bawak balik hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails