Wednesday, 6 January 2016

Mommy's toys

Ariff bz dgn legonya...razeen plak apa2 pun toys pun ok tp dia suka apa2 toys pun dia main kejap2 jer..
MZ pun ada toys gak...

toysnya....tak lain tak bukan...sedikit obses mengumpul charm pandora 916..or kat fb group..charm ni dipanggil beads..charm yg berjuntai2 dipanggil dangle

haaaa.....
nilah latest toys...beads emas 916!!tu beads design love openwork and love rose..gigih me beli2 & kumpul utk dipakai kat bangle nanti (yg lawaknya...bangle pandora heart clasp lom beli lagi pun oppsss)

ni dangle gift box brand tomei..beli dari member group pandora 916 kat fb..among tomei latest collection

actually time nak gi cuti2 seoul ari tu..MZ ada let go 2 utas bangle sbb nak cukupkan cash fund..so now nak beli balik ganti yg dh di let go...tp beli bangle design baru plak..
pic bangle yg kat bwh ni MZ dh order tp lom siap...tazzabarnyaaaa (ie tak sabar--ejaan gitu tiru kat page oh my jep)

credit pic to fb group pandora 916


2 comments:

Ezna Ahmad Khalili said...

cantik bangle tu. Tapi kalau tidur boleh pakai ke...takut terkemek x?...

AyuArjuna BiGoshh said...

canteknya gelang tu.... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails