Tuesday, 5 January 2016

Movie time | Daddy's home

alkisahnya semlm adalah 1st day my lil ariff masuk darjah satu (secara official)..so mr hubby amik cuti sbb me tak sure boleh handle or not..kena hantar our 3 boys to 3 different places..zharfan & ariff wpun same school tp different building (different location wpun berdekatan)..

setel antar anak2..
mama & papanya pegi dating jap--tak de pegi mana pun..mula2 pegi celcom kat jln ampang sbb nak tukar pakej amik yg murah sikit

then pegi tgv wangsa walk--layan movie..sajer nak spend masa berdua...jrg2 laaa dp kuar berdua ni ;)

so layan movie Daddy's Home..citer family themed..kena dgn jiwa MZ..ada part sedey sikit jer..byk yg kelakar..memang citer comedy ;) tp mesej psl kasih sayang seorg bapa

ni sinopsis from imdb:

Brad Taggart (Will Ferrell) is a kindhearted radio executive who wants to be the best possible stepfather to his wife's (Linda Cardellini) two children. When her freewheeling ex-husband Dusty (Mark Wahlberg) breezes back into town, Brad's feeling of insecurity quickly develops into an inferiority complex. As Dusty demonstrates his flair for athletics, home repair and bad-boy charisma, Taggart finds himself in a no-holds-barred battle to one-up his rival and win the approval of his family.

MZ bagi 4 dari 5 bintang!! besh jer movie ni :) berbaloi2 menonton gitu..sesuai utk all daddies and mommies!



tix murah!!! sbb 1st show waktu pg kot

ni poster movie kat TGV wangsa walk

selfie solo..mr hubby pagi2 dia mls la nak layan ber-wefie :p

1 comment:

Ezna Ahmad Khalili said...

sempat lagi wefie.....kalau i lah hubby i mesti kena paksa dengan i....ish ish....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails