Tuesday, 12 January 2016

Hadiah sempena tahun baru | untuk diri sendiri

it has always been one of my fav brand..carlo rino..so tiap kali ada sale memang selalu masuk ronda2 tgk2 apa yg patut..

then nampak ada 50% sale utk some of handbag Carlo Rino ni..kat butik CR kat wangsa walk..
belek2..then terberkenan then terbeli..

so nilah handbag sempena tahun baru 2016 :) reward utk diri sendiri gitu...errr bkn kerap pun beli handbag and bila beli pun memang pilih harga yg affordable jer..sbb MZ ni cepat bosan pakai handbag yg sama (sebenarnya bln nov dh beli handbag brand CR2 kat parkson..beria2 beli handabg baru sbb nak gi holiday kat seoul ari tu)..



me suka design and kalernya..and size tak besar sgt ni...ngam2 muat apa2 yg patut diisi jer..kind of padat gaklah ;) harga asal RM360..dpt diskaun 50% tu yg gigih beli tu

alhamdulillah :)

7 comments:

Norma NML said...

Sama la kita...fav brand...sandal & beg mesti CR sbb selesa & designnya cantik :)

Salina Johari said...

cute sangat....Sal suka gak CR ni...

Ezna Ahmad Khalili said...

Nice color. Senang bawak gi shopping mall. Tak le berat sgt nak bawak....

Wan Amira Wan Salleh said...

its really your color :D

AyuArjuna BiGoshh said...

comel

Kak Nieyl said...

comey nyer...
nieyl peminat CR tau...:)

Eliss Mie said...

brand bag hantaran saya dulu. skang x pakai dah . beli kt rucini jer selalunya.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails