Friday, 15 January 2016

more reasons to work harder

sajer nak tepek pics my 3 boys...some of recent pics of them..some activities that we do together, spend time outing together

ni pic time diaorg naik ride-on/mini animal train kat one utama shopping mall


3 lil heroes

ni pic time me temankan zharfan pegi kidzania..masa end dec ari tu ie sblm abis school holidays..ni zharfan tgh masak burger kat marry brown..besh sbb boleh mkn burger tu lps dh siap masak2

ni mknn MZ..menunggu zharfan kat kidzania..set ni cost me RM20..fuhhh semua benda mahal dlm kidzania tu

ni lps setel redeem ticket kat kaunter

actually menang tix kidzania from blu inc..expired 31 dec..so gigih pegi kidzania utk guna tix ni..syg plak kalau burnt

ok..ni pic kat wangsa walk plak..ariff naik  benda pusing2 tu


ariff pakai bj sek sbb weolls singgah sini lps amik ariff from scholl--ariff attended orientation day

ni pic razeen kat kedai jual handphone/accessories

ni pic razeen kat aeon au2..suka naik kuda ni



razeen suka sgt naik ride-on..pantang nampak mesti excited nak naik


ni pic razeen kat hamleys one utama..razeen tak beli toys..main2 jer kat situ..ariff beli toys sbb papa belanja sempena papa dpt bonus...overall jalur2 tu yg razeen pakai tu me beli kat aeon wangsa maju..boys fashion tak byk choice mcm girls..

zmn sekrg semua benda pun mahal..so memang mencabar utk membesarkan anak2..segala-galanya memerlukan duit
insya Allah, kita semua got to work harder for their better future and to give them the best that we can afford..

2 comments:

Ezna Ahmad Khalili said...

Semua yg terbaik buat mereka....

Eliss Mie said...

tak pernah masuk lagi kidzania tu. kat dalam tu pun boleh buat duit jugak kan :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails