Friday, 17 June 2011

Antara Nora Elena & Maharaja Lawak

sejujurnya, sejak balik Msia 2 bln yg lps, me tak de masa nak layan tv pun --me tau psl citer Nora Elena tu pun sbb byk blog/kwn2 FB dok heboh2 kan..tapi me tak tgk pun :) kalau FA yg berlakon, me WAJIB tgk ngeh ngeh ngeh

tapi...
Mr Hubby sgt lah minat raja lawak &maharaja lawak sejak dari 1st season lagi..so balik msia, sanggup amik pakej astro warna tu :) me sbb temankan mr hubby, terus jd terminat sama :P :p

me suka kumpulan sepah dan jambu, sbb masing2 ada kelebihan sendiri, jozan pun ok gak sbb diaorg versatile, nabil sbb dia stand up comedy, so mcm ada kureng sikit lawak2 dia lately
jambu me suka sbb diaorg suka buat lawak bodoh, memek muka kelakar--ala2 lawak mr bean gitu :p :p

tak sbr nak layan maharaja lawak mlm ni hehehhe

uolls mesti peminat seth tan kan :)
me setia pada fahrin ajer--minat FA dari dulu sampai kini :)

tq sbb sudi baca

note : BE tunggal me dh cecah RM91  setakat hari ni :) moga2 lama lagi BE celcom tu berdansa kat blog kecik me ni :)



8 comments:

Cute MuM said...

kami layan dua2.. tapi kat rumah takder astro warna..
kami menumpang kat rumah mertua.. hihi..
sepah punya lawak penuh dengan message kan..

bestnya BE dah cecah RM91.. banyak tue..

kakyong said...

pemant fahrin ahmad ya.. tgk la suria di cordoba, astro prima..

kakyong dload jer.. x sempat layan tv.. tp sbb minat semua epi NE dload.. now follow suria di cordoba pulak, tp versi dload la, sbb xde astro.. :)

Ijah EmoTemo said...

heee ijah mmg bkn minat sethtan je, minat aaron aziz hahah. T_T

b a m b a m ' s said...

<-- minat remy ishak dr dulu dan selamanyaa~! ahakss!

suka SEPAH & JAMBU.. go go go! ehhehe

Peri PiA said...

2 2 suke,me tgk maharajalawak kat u tube

xde astro,hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

hmmm act dua2 me x lyn..nora time maghrib my hubby mmg bising sbb time kalut nak msk nak tgk anak. maharaja lawak x tgk sbb takde astro warna :(

Aku Ibu Muda said...

FA...pernah berlakon sekali ngan dia masa dia mula2 muncul dulu...masa tu dia berisi...hihi

*jadi pak pacak je*ahaha

tiefazatie said...

ifa layan nora elen aje..xde astro..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails