Tuesday, 28 June 2011

Serasi dgn shawl rainbow/kalerful -- pegi sports day pun ranggi ni | meh ramai2 pakai shawl ;)

lately me sukaaa sgt pakai shawl kalerful ni :p

so far dh pakai 3 kali utk 4 event--masa pegi taman KLCC, masa pegi sports day ariff and lps tu pegi umah eyriqazz & masa pegi photoshoot InTrend semlm :)

ni kat tmn klcc --msia pun cantik jer utk PS--cuma tak sama mcm UK :)

ramai bagi positive respons :) lagi lah me suka hehehe sejujurnya, me suka benda2 kalerful ni..even baju2 me memang gini ler kalernya :) (me kulit sawo matang so dlm otak me, me rasa sgt tak sesuai pakai kaler grey/earth kaler)

shawl ni me menang CGL last year (rasanya dari ms weida GA kalau tak silap la, siap dpt dgn inner kaler pink--me pakai inner tu sbg ganti terbus/serkup :p --sgtlah berbaloi2 bila dpt hadiah CGL yg kita guna/pakai ari2 kan :) hehehe

entry ni nak citer psl sports day kat nursery ariff (IIUM Educare) ari sabtu lps :) ariff main matching shape :) dpt no 2!!! so dpt trophy perak lah :) mama plak lebih2 excited mcm biasa :)

see--mama ariff in kalerful shawl :)

kiranya ni lah sports day yg pertama dlm hidup lil Ariff --he's just 2 years old pun :) siap ada rehearsal tu, so lil ariff pandai jer main time event tu :)

on ur mark...get set...--parents boleh temankan anak2 main tau..sbb 2 thn kan..ada yg tak nak main pun :p


jom layan pics--semua pic hasil Sony DSLR :)

fokus tu hehhehe pandai anak mama :)






tq sbb sudi baca :)

20 comments:

tiefazatie said...

comelnya ariff..bijak2..=)

btw..cantik pun sis pkai shawl nie..=)

~NieZa~ said...

hehehe..comelnya ^^

Chekgu Azrine said...

sesuai je Mz pakai tudung ni erk.. saya mcm kurang sikit.. tp dulu saya mmg pakai shawl.. cuma tak berapa nak suka dah skang sebab dan bosan kot n malas nak belit2.. hehehe

mungkin muka bulat pun ye

misstrah said...

serius cantik MZ pakai shawl ni..kalerful!oh ya,sy ada tag MZ join satu contest..jmput la snggah ye.. :)

http://missdarkchoc.blogspot.com/2011/06/contest-blog-saya-comel.html

nEa FleriDa / nIL said...

nil suka shawl motif raindbow :)

Safiah Ibrahim said...

anak mama menang trofi la.. :)

puan nina said...

olololo pandai anak mama!comel =)

SyUhAdA said...

aah..btol..
ssuai ngn MZ shawl colourful nie..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Suziey...wah!dapat hadiah ariff yer..pandai anak mummy!
K.atie xbape suker yg colourful2 nie ..biasa pakai tudung matching kaler ngan baju2 jer..

mama rifQy said...

kite mmg tak reti nak pakai shawl ni..seyes tak reti..wah ariff..pandai

Myra Jay said...

Comellnyer Ariff.. :)
Bangga tengok pegang hadiah hasil kemenangan..
Mamanya pun berseri2 gitu :)

Oyis said...

lawa shwal tu, berkenan saya, tp kalo bg free pon, saya x reti pakai ni. nak lilit guano pon x reti

Peri PiA said...

like that shawl :)

DeQWa said...

wah,dpt no 2 tue ariff...comel die...hihihihi

♥SyilaSyira♥ said...

comelnya arif.......tahniah ariff menang akhirnya

[-suziey-] said...

waaa arief dpt hadiah.,my SIL pn hntar ank dia kt iium educare ni..dia keje kt IIC..ank syarikat IIUM kan? hehe..dh la umah uols pn dekat :p nnti 1 day i drop by to ur house bila i pegi umah my SIL :)

Nana said...

CANTIK SHAWL TU
SAYA SUKA JENIS KALERFUL GINI

Ummi Dania Yasmine said...

warna warni hidup u suzz :-)

Mama Zharfan said...

@ifa : tq sbb puji2 hehhe

@Nieza : tq dear :)

@Chekgu Azrine : me suka pakai ni--tak tau ler nampak sesuai ker tak hehheh

@misstrah : tq dear sbb puji2 MZ heheh kembang ler plak ni :p
nanti me terjah blog u :)

@nIL : sama mcm me :)

@Safiah : ha ah, menang trofi perak :)

@puan nina : :) :)

Syuhada : ye ker :) tq :)

@azatie : me suka benda2 kalerful :)

@mama iqy : try ler pakai, mesti boleh punya :)

@Myra jay : tq dear :)

@Oyis : eh, try dulu mesti reti punya :)

@peri pia : me too :)

@Deqwa : tq tq :)

@SyilaSyira : tq dear :)

@suziey : sudi2kan singgah :) boleh kita jumpa :)

@Nana : sama geng dgn me :)

@ezz : :) :) alhamdulillah :)

Fana Flora said...

ariff tahu tak dia senyum comel. hehe. bijak anak2 MZ ni. insya Allah. amin ;)

mana tahu ariff jadi sportman ke nant bila dia dah besar. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails