Monday, 20 June 2011

Krushers@Malaysia vs Krushem@UK | sama ker?

me terpengaruh dgn nana--dia kata dia suka sgt KFC krusher ni..

me plak, kat UK--kerap jugak minum KRUSHEM ni..kat msia belum try--sampailah semlm, me beli--for the 1st time kat msia ni..

lain nama, tapi rasa lebih kurang sama
me nak beli strawberry flavour, tapi abis, so me beli yg blueberry--besh!! harga RM4.50--mahal gak ni :p

kat UK, flavour nya lain dgn msia :) harga kat UK 1.79 pound ajer--sila jgn convert coz it doesn't work that way when it comes to currency (kalau nak convert harga brg, kena convert gaji kat UK jugak ok)


ni kat UK punya..



uolls dh try ke belum?

note : kerap me rindukan life kat UK..kdg2 terbwk2 dlm mimpi...


7 comments:

Peri PiA said...

me pulak terbawa2 panggil krushems ,sebab me bace dari blog MZ ni

patut la my hubby blur2 cari hari tu,rupenya kat m'sia panggil krushers
hihi

Hazman said...

hurmmm.... best jugak la tapi agak pekat skit la rasanya....huhuhu

*∽ IZAN ∽* said...

sekali pandang mmg nampak sama je 2-2 version ekk!

kak ina kl said...

lum cuba pun benda ni..

memang ramai betul peminat seth tan semalam..

AyuArjuna BiGoshh said...

esk i nak gi belilah :) terpengaruh la ni

mama tisya said...

tk try2 lg..hehehe

tiefazatie said...

ifa x try2 lg nie..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails