Friday, 24 June 2011

Gunakan masa lapangmu sebelum tiba waktu sibukmu

waktu lapang? sbb me belum start ngajar ni..

looking fwd to enjoy every moment of life -- setiap saat yg berlalu adalah selangkah menuju mati...

ari ni, lunch hour, me ada date dgn my BFFs -- some of u know who they are :)
then 2-4 pm ari ni, me join event In Trend kat Sunway Lagoon--ayu arjuna yg ajak me sbb dia menang and boleh bwk one fren utk sama2 berlibur

esoknya--sabtu 25 jun--pagi, my lil ariff ada sports day kat UIA women sports complex, then lunch time, nak attend besday party alisya--eyriqazz's daughter

ahad --plan nak gi tgk movie dgn my boys..tak sure plak tarikh movie Cars akan mula ditayangkan kat Msia--kalau international screening rasanya 24 june

isnin 27 june -- 3.30 pm --shooting selera bintang In Trend dgn Dina penyanyi/dj tu...kat restoran mana agaknya?? cuba teka :) dlm KL lah

pic selingan--jam dinding kat ofis me--Royal Albert roses design ni..me beli kat UK :)

tq sbb sudi baca

note : kdg2 bz itu indah :) uolls ada plan besh ker weekend ni?


6 comments:

eima said...

wahhh habis masa ngan berlualiti la kak

syawalsimpsons said...

plan sue minggu ni..ari ni ada tournement bowling apartment sue..sabtu cuci umah ngan syawal n ahad tournement bowling ngan cute mum..

blog-tips-kurus said...

bahagianya baca senarai tentatif program mem ni. pulun all out ek!!

*nanti ngajar subjek ape sis? mesti rindu nak jumpa depa kan?!
:-)

Nana said...

wah nk g makan ngan dina beznye

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya aktiviti suzz...nanti jangan lupe citer k

tiefazatie said...

wah..bahagia sungguh hidup sis..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails