Monday, 2 June 2014

Absence makes the heart grow fonder

sudah biasa ber4, insya Allah akan  berlima aug nanti..
and now tiba2 je jd berdua...



my zharfan stay kat kg ie kat umah my mom until this coming weekend..
and mr hubby plak kena outstation (dlm Msia gak) tp he has to be away for few nites...:(



ptg ni dan ptg esok me jaga exam..
semoga hari2 yg sunyi ni cepat jer berlalu..
dan semoga segalanya baik2 sahaja utk semua org yg me sayang..amiin

3 comments:

Wan Amira Wan Salleh said...

agree.. bila husband not around, mule lah kami berdua sibuk nak whatsapp each other..

AyuArjuna BiGoshh said...

take care suzz

Oyis said...

take care, kak. ariff kat mana? kalo dgn akak, akak berdua setengah tu ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails