Wednesday, 25 June 2014

Shopping kasut raya ...done

ari ahad lps MZ & hubby dh bwk our kids pegi shopping kasut raya..mula2 pegi Al-Ikhsan Batu Caves, tp Zharfan tak jumpa kasut yg dia nak and tak byk choice utk size kids...

last2 pegi Wangsa Walk...shopping kasut zharfan & ariff kat butik adidas..melayang gaklah RM450+...sbb selain kasut, beli gak stoking brand adidas and backpack adidas (promo price)..and sbb shopping agak byk, dpt free EDT adidas

MZ pun dh beli kasut raya MZ..beli kat butik CR2 dlm wangsa walk gak ;) mr hubby..kasut Clarks elok lagi sbb jrg2 pakai so tak beli kasut raya lah..

tgh diskus nak pilih kasut mana ;)


zharfan tgh testing his kasut raya

ok, done shopping kat butik adidas!


 kasut raya ariff..adidas-disney...dh siap testing pakai pegi educare sbb ariff tak sbr pakai kasut baru :p

baju raya sedondon ie bj melayu hubby & kids pun dh setel beli gak cuma lupa nak snap2 pic time shopping tu...also kat dlm butik dlm wangsa walk tu...so setel lah most of shopping raya kecuali bj kasual for kids

happy wednesday uolls

4 comments:

Ayu azmir said...

wahh,... beraya sakan tahun ni

Ezna said...

wahhhhhh kasut raya adidas :-) Mahal tapi tahan lama tu.

MissNadia said...

wow bestnya shopping baju raya :D

AyuArjuna BiGoshh said...

i baju raya thn ni tak setel pun lagik...

sbb my sis br belikan weolls ank beranak jubah dari mekah...

so my hubby kata..ok baju raya dah ada..

heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails