Tuesday, 17 June 2014

Kisah maternity photoshoot

last few weeks i ada buat entry psl i teringin nak berPS ie sempena preggy ni..bkn selalu preggy kan ;) and ada blog reader yg suggest i beli mana2 deal online yg mana harganya sgt affordable/reasonable...then i pun survey2 terjumpa deal kat groupon..harga RM78 studio maternity PS ni..tp kena tambah duit kalau nak include spouse and kids..tak kisahlah kan..

lps beli deal tu/voucher...i peram jer..my mistake gaklah, patutnya terus call utk set the date/appointment..
then last week, i try lah call utk arrange appointment utk berPS tu..adehh kuciwanya sbb weekend punya slot all full!! dh tak leh guna deal yg i beli tu..sedeynya...syg gak kalau kena burnt RM78 tu...

me pun gamble jer..me try email Groupon admin/customer service, tulis panjang lebar la..ala2 mengadu and mintak simpati gitu..and diaorg reply...and ckp boleh refund..syukur sgt2..

tp still me nak gak snap2 pic sempena my baby bump yg semakin memboyot ni..
so gigih lah ajak mr hubby pegi taman kat putrajaya--sbb nampak nadia ie blogger yg famous amous tu buat maternity PS kat situ..

tak byk pun snap2 pic..tp jadilah, daripada tak de...ada ler dlm 10 keping jer pun sbb time ni around 12 pm :p ie time singgah kat sini..so panas terik tak berapa selesa nak PS byk2 sbb berpeluh2...siyes taman ni sgt cantik..nmpk mcm obersi sikit2...cuma kat obersi cuaca sejuk/nyaman...*mode merindui Nottingham

me tepek lah pics...utk kenangan di masa depan ;) sebenarnya in reality my tummy is a lot bigger tp dlm pic mcm tak nampak besar sgt la plak ;)








7 comments:

Norma NML said...

Bestnya nak dpt baby lagi...semoga semuanya selamat :-)

Wan Amira Wan Salleh said...

comel nyer perut u

Ezna said...

muka u dah nampak sembab.... :-) cantik la kat sini.

fazilzura said...

wahhhh .. sweet nye

LYAfrina said...

waa..congrats dear..
ada rezeki lg.. dh lama x singgah sini.. singgah2 dah nk ada org baru pom.. moga selamat sgalanya ye..

juelee said...

comelnye MZ.... hihi semoga selamat semenye ye.... mesti tak sabar abang2 tu nunggu adik kluar

AyuArjuna BiGoshh said...

rajin u berPS

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails