Monday, 16 June 2014

Father's Day | my heart will go on

Father's day is meant to be celebrated with our fathers..so once HE is not around anymore...father's day has no lil meaning..

father's day thn ni...double heartache...sbb kebetulan plak thn ni ianya jatuh pada 15 june..
15 june adalah tarikh kesedihan kerana pada hari inilah,..5 tahun lps...saya kehilangan my greatest hero in life...Allahyarham Hj Ismail Awang Besar pulang ke hadrat Ilahi pada 15 june 2009....terasa mcm semlm peristiwa itu berlaku :(   hanya yg mengalami akan memahami..betapa peritnya perpisahan abadi..

apa pun yg terjadi, hidup mesti diteruskan utk kita2 yg masih bernafas di alam fana ini...sambil mengirimkan bekalan amal ibadat berterusan utk org2 yg kita syg di alam sana..

namun begitu..saya masih dikurniakan father utk anak2 saya...dan saya sgt2 bersyukur dan menghargai kehadiran bapa to my lil heroes in life..

so semlm..tak de lah plan pun...singgah sebentar di suatu tempat utk snap2 pic ber4 dgn bantuan En Tripod...

 ni salah satu pics..pics yg lain dlm entry yg lain lah...


7 comments:

Ayu azmir said...

happy father day...

mama tisya said...

cantik tmpt ni...mcm overseas

Afasz said...

assalamualaikum dr http://afasz.blogspot.com

ni gambar kat putrajaya kan?

follow sini. :)

alhamdulillah Allah rezeki kan kite anak-anak suami. yg pergi sedakah kan al fatihah.

mummymer said...

bila bace cerite kawan-kawan yang sudah kehilangan ayah, bertambah rasa kasih dengan ayah sendiri. tak boleh bayangkan bile hari tu sampai. insyaAllah selagi hayat dikandung badan, i will make him happy. InsyaAllah

ibuemir

Ezna said...

Cantik pix ber 4 1/2 :)

Hanim said...

Pic ni so sweet...

Mummy ZaraZarif said...

bestnye....xpnh phtoshoot 1 family...time preggy cntik kan klau buat..tp tula, xde rezeki lgi nktmbh yg ke 3..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails