Wednesday, 11 June 2014

Persiapan Ramadhan

more or less lagi 3 minggu kita akan menyambut kedatangn Ramadhan al-mubarak..



semlm mr hubby ada tanya MZ..apa persiapan kita utk Ramadhan thn ni...me jwb heheh bj raya MZ punya dh setel beli :p hehhehe ke situ plak jwpnnya :p

anyway, Ramadhan thn ni gonna be very mencabar sbb time tu MZ dh benar2 sarat..berazam utk puasa full jugak..moga2 larat nanti Insya Allah ...persiapan2 lain..mcm biasa lah..moga2 lebih improved this year...nak tadarrus dan khatam quran, solat terawih, solat sunat byk2...derma sekadar kemampuan dan amalan2 lain juga Insya Allah..kita tak tahu..mungkin ini Ramadhan yg terakhir kan...

salam hari rabu..ari ni dan esok MZ kena attend workshop full day..*sigh

2 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

semoga dipermudahkan Ramadhan ni...

zety said...

samelah kite mz..mmg hrp sgt atleast dpt pose semampu mungkin..dan buat ibadat2 lain :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails