Friday, 27 June 2014

Mengintai Quinny Zapp

antara wish list utk lil baby..nak beli stroller brand Quinny Zapp..dh lama berkenan tp time zharfan dan ariff bajet kurang mengizinkan

time zharfan pakai stroller brand msia jer (anakku), then time ariff plak pakai yg zharfan punya then sempat jugak pakai mac laren (pakai sampai sekrg utk ariff)..

now time baby kecik (insya Allah bongsu hehehhe) ingat nak pakai Quinny Zapp..berkenan yg kaler merah..now tgh usha2 kat mudah.my... mula2 ingat nak beli preloved tp mr hubby kata kang gatal2 plak sbb baby kecik kan..so kena beli yg brand new lah..Insya Allah moga2 ada rezeki utk baby kecik nanti ;) (my adik2 nak share2 beli Quinny Zapp utk their lil nephew in tummy ;)



7 comments:

Ezna said...

Comeynya....menyerlah warna merah....

Fieda Redzuan said...

akak, quiny ni kita minat gak dulu tp now cinta beralih arah ke babyzen yoyo. hoho.. kemain kita ni aim walaupun belom ada baby :p

AyuArjuna BiGoshh said...

canteknya....

Cik Puan Tqah said...

kak amek sapp extra 2.. kt insta ade murah2 dlm 1299 je.. kalau offer kt fabolusmom or one babyworld murah gak..

mummymer said...

Adik belum keluar, rezeki adik dah banyak datang :)

ibuemir

mikamusz said...

Quinny Zapp Extra with folding seat tu tau kak, sebab tu boleh lipat dengan seat sekali tanpa pisahkan frame and seat dia.. yang lama punya seat tak boleh lipat langsung, selamat survey

Ayu azmir said...

Cantik... ade ongkos jalan saje beli... tapi memang terbaik...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails