Thursday, 5 June 2014

Mengintai baju raya versi maternity/nursing

emmm lom Ramadhan lg pun tp rasa mcm nak kena cari baju raya awal sikit..sbb Ramadhan nanti dh semakin besar perut dh semakin tak larat ni...

theme kaler lom decide....tp tiba2 terberkenan plak dgn bj dari Adrinis Boutique...butik ni kat sekseyn 7 shah alam and jual online..so me tgk yg jual online jer...Adrinis ni memang specialises bj2 maternity dan nursing..



then terberkenan bj yg ni...kalau jd beli yg ni...kira theme kaler biru turqois lah kot..thn lps theme pepel...so lps ni nak kena cari set bj melayu papa and kids kaler biru turqios lah ;)

bj yg MZ berkenan tu...versi loose...design bj kurung moden tp ada tali kat belakang...so hrp2 muatlah esp part perut :p worst comes to worst boleh pakai utk nursing sbb design nursing (ada opening kat part breastfeeding tu)



8 comments:

Hanim said...

Comey baju iteww...

AyuArjuna BiGoshh said...

cantek...

kayyana said...

cantikla kak.. warna die pun soft sangat.

amirah said...

memang cantik design dan kaler dia

Nad MamaZN said...

cantek!

Ardini Humaira said...

samalah dni kalau jubah rijek terus yang tak nursing&wudhuk friendly. beli yg ada btang/zip je skrg senang nak bf :)

jemput ke fb page dni kak usha2 nursing & wudhuk friendly blouse, dress, and jubah ^___^
amy ardini collection

εïзmummyHazaεïз said...

cunnn mz.. Me tahun ni warna merahhh kot, heheheh

Ezna said...

cantiknya baju adrinis :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails