Saturday, 2 October 2010

Betapa me menghargai setiap keindahan yg me nikmati tika & saat ini...A.U.T.U.M.N

sbb kat sini negara 4 season..so setiap peralihan musim adalah sgt2 mengagumkan me...lgpun me cuma ada 5 bln 3 minggu ajer lg kat bumi UK ni (if everything goes well, Insya Allah)..

so now kat UK musim luruh ie autumn..end of Oct ni dh masuk winter pun..
apa yg best psl autumn?
sila layan pics kat bwh..me snap last few days...tp tak de muka me, sbb ni pic kat dpn school me..segan plak nak suruh saper2 yg lalu lalng snap pic me..tp me akan posing gak nanti2..sbg kenangan kan...

cantik kan pemandangan masa autumn ni...
tp yg tak best, SEJUK!!!! rasa kejap jer summer--kalau kat Msia 'summer' sepanjang thn ;)

and pokok epal kegemaran me kat tepi school me (law skol) dh masak..mostly dh ranum..and gugur ke bumi jadi baja tanah ajer..nak petik tak boleh sbb pokonya tinggi ...ni pic terbaru pokok epal yg me citer ni..


me pastinya akan merindui autumn bila me dh balik msia nanti..

13 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

cantek nye permandangan..
:0

ardinihumaira said...

dni teringin nak panjat pokok tu hehehe

Fatin a.k.a. Aten said...

sedapnya tgk epal tu.. terus rasa nk mkn.. bila la ada chance nak rasa suasana 4 season ni.. hmmm

nadz said...

Indah bagai lukisan...

tiefazatie said...

wah..cantiknya sis...sgt teruja nampak epal kat pokok nie..hihi..

FaiHash said...

cantik sgt pemandangan time auntumn. Nampak sejuk je pemandangan. :)

♥cutebabygirl♥ said...

bestnyeeeeee
wish i will be there one day~~

Azmiezas said...

geramnye tengok epal tu..

aziahmk said...

sgt suka tgk gambar2 bila musim autumn....cool je.....

Cik Fia said...

bestnya.. dpt rasa pat2 musim

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe belajar kat uum tau kak..pokok2 kat sana sume tua..bile musim bunga akan ada bunga kuning penuh pokok, bila musim luruh..banyak sangat daun gugur dan cantik bila angin tiup..macam kat oversea..kalu hujan lagi best ranting dan dahan jatuh..heheheh

kemma said...

bestnye...jeles plak tengok:D

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

bestnya...jeles eira tgk.hehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails