Saturday, 26 February 2011

Ada lagi rezeki Feb | 2 latest winnings : winner for dyccbag studio contest & conso Laila Vi Contest

Alhamdulillah, rezeki Feb masih ada rupanya :)

(1) me won dyccbag studio contest --ni based on voting @FB --tq uolls yg sudi vote2 utk me :)



hadiahnya besh gak ni--set of 3  (tote bag, pendrive casing & handphone casing) and me boleh pilih jenis fabcric tu..i like ;)

ni cth hadiah--tak sbr nak tunggu hadiah me heheh


(2) me won conso for Laila Vi--I Love u eh GA :) based on love story ni ;)

laila pun ade adiah saguhati jugak..!!!..heheh
 untuk saguhati..biarla rasia...
 MAMA ZhaRfan
sebab panjang betoL cerita die...hihih~...kadang2 kita pun tak perasan bila da bercerita pasal yang
tersayang ni... laila suka baca ...

tq yer Laila sbb sudi pilih me as one of conso winners :) hadiah misteri tuuu ;)

note : 28th & 29th winning for Feb 2011 -- rekod winning feb wpun hanya ada 28 hari dlm bln feb ni, dh mengatasi Jan 2011 (Jan total winnings: 22 winnings) Alhamdulillah :)


12 comments:

Eyriqazz said...

tahniah mama zharfan..berbaloi2 join contest dengan berblogging ni kan?

Nana said...

tahniah..
mmg hebat arini baru 26
tapi dah ada 29 kemenangan..
bulan feb pon 28 ari je...hehe
dah terlebih dah menang 1 hari sekali ni

Miza Yusof said...

tahniah mz :)

ibunaznoy said...

tahniah,mmg murah rezeki mama..!! ^_^

LyNn'Azlina said...

mz mmg murah rezeki kan..amin..
saya harap sy pun jadi cam mz jugak pasni..kuang kuang

Jiji-Fify said...

tahniahhhhhhhhhhhh

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cara Dapat Side Income Dengan HeartBeat!

mama_umar_maryam said...

terbyg2 beg merah mz tu..mmg cantek

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wow wee, bestnya haduah dia...suzie selalu bertuah...tahniah k

tiefazatie said...

wah..best btol sis nie!tahniah sis!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bestnye akak..
tahniah k...

mama rifQy said...

mmmg leh dapat award nih..mmg hebat sungguh!!

mama tisya said...

tahiah..byk dh tu..kita bln feb 3 kemenangan je

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails