Friday, 25 February 2011

Kena serang dgn ANON


rasanya ramai yg kenal dgn Farah Sarakids ni...and me pun kenal her--personally, dh jumpa 2 kali live in person ie me attend her girl's bday parties. Lemah lembut, humble, frenly orgnya Farah ni, and cekal in biz.Tu Farah yg me kenal lah.

masa me BW and baca entry psl ada one blogger ni yg jdkn Farah as her idol, and kat entry tu, ada plak Cik Anon bermulut jahat--kutuk2 si Farah ni...Cik Anon kutuk bukan kat entry blog Farah, tp entry blogger lain.

biasalah kan, may be Cik Anon tu jeles tgk Farah berjaya now :) me suka baca blog Farah, and her stories esp about breastfeeding :) memang very informative and inspiring. taste me kan, mommies blog lah --tp me suka baca gak blog muda remaja mcm yuyu zulaikha, miza yusof, ifa hehhe hati mau muda babe :p

note : uolls ada pengalaman dgn Cik Anon ker? kalau kena serang dgn Cik Anon, agak2nya apa kita patut buat? harap2 jgnlah me kena serang dgn Cik Anon ni...anyway, me suka cara Farah jwb komen Cik Anon tu...cool..


32 comments:

Nana said...

jahatnye mulut..
st lom pernah lg
kena serang hendap ngan cik anon hehe

cikpia said...

skang anon macam bermaharajalela ja...... hati kena cekal la.... sian mangsa2 yang kena kutuk tu....

Em's Family said...

babe, i ade.. tapi she writes on her blog, i think i ve mentioned once in my blog but i didnt give the link.. tapi tak pe.. orang2 macam ni sampai bile pun macam ni

kella said...

hmmm si anon dah takda keja lain.. pengecut tu..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xpernah lagi kene mcm tue..
hehehe...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ada jugak org mcm tue kan?

LYAfrina said...

itulah.. bukan semua suka kalao tgk kita sennag:-)

Gimi said...

cekal betul hati farah..

yatie chomeyl said...

Mesti Cik anon tu dengki dgn kejayaan farah

Amira is mira said...

cik ano pengecutla tue.sbb brani komen tapi wat jadi anon...booooo org mcm tue!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

bestnye anon tu brkata2..huhu~

yang comel,
Khumaera Ismail

deem said...

tak pernah kena serang dalam alam maya tapi nampak orang kena serang dalam alam nyata...hehehe;)

al-lavendari said...

dah banyak kali .. kalau rasa patut jawab saya jawab untuk makluman pembaca lain. kalau tidak saya biarkan jer !

Wansteddy Tales said...

biasa dah dengan penangan anon ni. ada yg bg kritikan membina ada yg bg kritikan tak berasas. pd wan selagi kritikan tu boleh diterima akal ~ tidak dipengaruhi emosi, wan baca dan buat kenangan saja. kdg2 kritikan begini beri inspirasi agar kita majukan diri. tp klu jenis kaw2 kutuk baling batu sorok tgn pastu buat2 xreti tu... hurm... periksa je IP add dia. myb something wrong kot --->

Ummi Salsabila said...

mcm kenal je cik anon comel tu.hehehe

kak farah mmg cool.dia kata,dia ok.cik anon tu nak lemahkan smgt dia.tp kak farah ade kesah.lagi moved on ok! hehehe

Aku Ibu Muda said...

suka gak baca story farah sarakids tu :)

AIM penah sekali je dapat komen anon dekat entry ini

Tapi AIM terima je dan balas balik dengan pengalaman yang kita ada. Kita bercakap/menulis ni bukan lah main tembak je, tapi sebab dah ada pengalaman...dat's y we write kan...

Jiji-Fify said...

pengecut je tu.. tak berani tulis nama sendiri, tu yg pakai anon.

Saat Aku Kau Pilih

@e_da said...

aduhaiii mcm2 hal la manusia ni kan...

maria said...

iye la betul la tu...Maria pun follower blog dia n kenal mama zharfan pun kat blog farah sarakids...apa la manusia ni nak dengki2...

Ms and Mr Red Ribbon said...

so far belum pernah kena serang anon... harap2 dijauhkan dari bende2 macam tue...

how to react? depends on serangan dia macam mana. tp yang penting we write blog, we are ready for such things. belum tentu lagi anon tue betul2 nak serang kita kan, mungkin saje2 orang datang cari pasal... saje2 nak tengok reaction kita, who knows?

Farra Dhelina said...

so far tak pernah kena lagi dgn anon..mtk jauh lah...

ermm..kesianya kat kak farah tu ye..tak pasal2..

EiJa ZaQuaN said...

huh..selalu gak baca kat blog lain mereka diserang cik anon..

zahidah dihaz said...

alhamdulillh, setakat ini tak pernah kena dengan anon...minta jauh lah...


New Entry: Semakin berusia semakin bernilai

Nurul Aima Hj Kaim said...

pernah..so lepastu tukar setting anon x ble comment ha ha...kalau nak comment biarlah bernama...tu kira ckp belakang la tu

Mama Rayyan said...

Puan Farah tu classmate saya,mmg tabah org dia...dia bangunkan sarakids start dari booth kecik je tau,sampai la jadi satu jenama besar skrg.sapa la yg jahat sgt mulut tu,tak blh tgk org lain berjaya la tu...dengki.

Fadzli Amir said...

selalunye org memang berani kutuk org lain tanpa mendedahkan identiti...tapi dgn cara tak bermaruah la..bak kata org tak bertelor...hehhehe

nur said...

Ambil yg positif MZ..
Jemput ke:ALL IN ONE

kakyong said...

kakyong pun ada baca komen ni di blog Odah..

naik gak bulu roma kakyong.. sedap2 jer dia mengata..

kakyong pun harap2 jgn le ade anon yg 'menyerang' mbabi-buta ni..

ardinihumaira said...

biasalah bila tak puas hati dengan orang cemtu le jadinya.. si anon busuk hati..

tiefazatie said...

ifa lupe dh nie psl c anon yg ada muncul nie..hihi..mls pk..

btw malu ai sis suka bca blog ntah pape ifa tue..haha

MamaYatie said...

tak pernah kena..tp pernah la ada cik anon serang sorang penganjur contest yg saya join & my doter won 1st prize, she claimed yg result tak munasabah..even bukan dia serang saya tp terasa la jugak

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ada gak mula2 dulu rasa bengang sngat2 tapi after that dah leh handle la...tak amik kira sangat la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails