Friday, 25 February 2011

Entry bergambar | lepas gian tgk anak2 posing

dh lama me tak snap pics anak sbb cuaca kat luar umah sgt sejuk

and semlm, tercapai gak hasrat me--cuaca cerah, suhu dlm 13C, so tak sejuk beku, Mr hubby bwk me &kids pegi riverside :) ni antara tmn yg cantik kat Nottingham ni...

jom layan pics--ni kenangan utk me dan anak2 di hari mendatang...sbb tak tau lg bila me akan dtg UK kan..

pokok2 masih togel ni..

ariff tak pandai buat peace heheh





1st time me snap pic zharfan lompat --guna digicam pun boleh amik pic lompat rupanya heheh

papa & kids


pic me??pic me ada gak...mesti ada punya ngeh ngeh ngeh
nanti me buat entry lain--me posing pakai dress denim+boots!!

note : negara 4 musim memang cantik mcm lukisan--Msia pun cantik gak :) cuma lain sbb bkn 4 musim :)


17 comments:

Chekgu Azrine said...

comel ur kids..

Anonymous said...

yallah
lawanye view kt sini mz

atien said...

wow ! nak2 akak pulak yg bberposing ye ? hehehe .. mak ayah die punye gmbr mne ? hehehe .. btw ,, comel .. pndi posing .... huhu

zahidah dihaz said...

cantik gambar melompat tu sis...


New Entry: Semakin berusia semakin bernilai

CaDLyNN said...

smartlah gambar zharfan lompat~

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

anak2 ikut muka hubbyla..pada mata ila lah..hehe

Unknown said...

Ariff main comel lah!! :)
Nasi Goreng Kasih Sayang

Amira is mira said...

MZ...take more pic..nnti da balik msia mesti ingt mcm2..especially bila bace blog org lain yg cter pasal env kat UK...

P/s: tak sbr nak tgk update pasal boots. denim sume tuee...

Wonderful Life with Mary Kay said...

Wah, comellah anak-anak akak... Kenangan sebelum blk Mesia lah ni yer?

Hunny said...

chomelll!!

Mama Mirza said...

comel jer tgk ariff tak pandai lagi buat peace tuh.. hihi..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

alalalalala...
comelnye....

Anonymous said...

dgn gambar2 tu nanti yg akan mengigatkan balik memori anak2 bila dah besar nanti..best! best!

mizayusof said...

comel :)

eija_sweetmama said...

encemnya 2 hero ni berposing sakan
dgn specky merah diorg ni..

nur said...

Nak nengok MZ plak.. ada aksi lompat2?
Jemput ke:ALL IN ONE

tiefazatie said...

wah!sgt2 cumil la sis..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails