Monday, 21 February 2011

Saya Nak Join Entry Dalam Yuyu Zulaikha


tiba2 dtg angin pus2 nak join benda ni plak

actually, yuyu zulaikha ni one of my readers and commentators--and the best part-- blog yuyu ni tgh popular and meningkat naik --folowers dh lebih 2k and akan cecah 3k soon..
me suka gak terjah blog yuyu comel ni..


bagi me, yuyu ni ada x-factor--selain wajah yg comel cute, entry blog pun santai menarik--mcm cik epal gak ni :)

and me suka sbb yuyu ni remaja bertudung :)

me suka baca tips rahsia mcm mana blog yuyu jd cepat popular--yuyu kata dia suka berkwn dgn those otai2 blogger --so dpt tempias aura tu!! so me join promo entry yuyu ni kiranya me boleh gak dpt tempias yuyu ngeh ngeh ngeh

keep up blogging yer dik yuyu cute ;)

wah, kagum me tgk 46 org tgh online blog yuyu masa me buat entry ni :)

10 comments:

Amira is mira said...

betul..mira pun selalu baca blog yuyu nie..1st suka tengok header die. sbb pic sketul..and of course mukda ia comle jadi sbb org rmai singgah

Qaseh said...

sy br je follow yuyu ni...

shah-kayrul said...

suka tengok muka yuyu yang comel tue....memang sempoi la bdk nie...

risa said...

betul betul..gigih betul dia berblog kan..heheh suke jugak...sama macam dak epal:)

y u y u Z u l a i k h a said...

bhahaha.. akk nii~ takde makne nye punnn.. mekasih naaaa~

ardinihumaira said...

comel header dia.. tiba2 rasa nak ngendap sanalah :D

Cho Zila said...

seronok tengok gadis2 comel bertudung dan bergaya.. nak masuk sat kat sana lepaih ni..

EiJa ZaQuaN said...

x pernah lagi ke blog yuyu ni..

boleh la terjah sat lagi..

nur said...

okela.. nk join juge la..
JEMPUT KE: ALL IN ONE

Fathiyah Selamat said...

salam kak..
yuyu tu mmg comel kak..
die nye blog pun sgt sempoi...
sye suke!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails