Thursday, 24 February 2011

Jom vote for lil Ariff -- pic Ariff & lolipop

kalau rajin & sudi, tlg lah vote yer

lil ariff pic No. 3

link utk vote:


uolls kena pilih 3 pics utk vote

boleh pilih mana2 pics, just letak pic no 3 tu as pilihan pertama ;)
and sudikan2 vote gak pic no 4 tu-->> balqis (anje's girl)
dan juga pic no. 16 --damia (nana's girl)

tq uolls :)

psttt : tak tau hadiah apa ni, and tak tau boleh menang ke tak...;)


28 comments:

Nana said...

hehe
sy xstart pancing undi lg..
sebab tau xleh menang hehehe
nanti sy vote ek

Nana said...

damia no 16
saya dah suh kwn2 vote ariff sekali hehe

CiK JuE said...

baru nak cakap mama boleh vote anak sendiri tau..tak kisah..

AyuArjuna BiGoshh said...

done...g luck suzz

**Sy!eRA_N** said...

baby u comel....comelllllllll....nk sket comel dy...hee

Latifah said...

dah vote untuk lil Arif...
dan juga as MZ suggested.
=)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

comey...leh vote untuk anak sendiri jugak ke....ape yang ariff suka sangat tu sampai tersenyum2 dia...kita pancing undi untuk ariff gak then TQ untuk pancing undi for balqis

Em's Family said...

aiyak sayang... i dah vote for you and anje.. yang lagi satu nombor tu i belasah je no 11. heheeh sebab no cun kan.. if i know, i will vote for nana's daughter..

Hunny said...

suka nombor 3..:)

risa said...

saye dah vote ye
no 1 - 3
no 2 - 4
no 3 - 16

semoga berjaya:)

Mama Zara said...

vote for no.3 already...actually dah vote, then baru tau anak MZ :)

*mama sponsor contest cik jue tu...hihii

btw, mama tag MZ juga untuk GA rempeyek --> http://familymoza.blogspot.com/2011/02/sapa-nak-rempeyek-freeeeeeeeeee.html

nurulazham said...

voted already 4 ur lil ariff.. :)

EiJa ZaQuaN said...

good luck lil'arif..

okey..dh vote for lil arif :)

Amy Syaquena said...

ok akan di vote kemudian..

kakyong said...

dah vote utk u.. :)

kella said...

oohhh... ramai juga memember yang join ni! :D

mama rifQy said...

done!!!!

cikpuanhady said...

me dah vote..good luck ariff..

Jom skodeng :Yang best mengenai Swiss

Gieyana said...

mmg comeyy ur son..cute sgt2..gd luck k..:)

Cute MuM said...

dah vote

mama_umar_maryam said...

dah vote =)...damia anak nana pon termasuk

nur said...

dah vote for u dear MZ..

JEMPUT KE: ALL IN ONE

azura samsuddin said...

dah pilik ariff, gud luck utk ariff n sis ;)

Myra Jay said...

Sis, Myra dah vote untuk arif dan Damia :)

Dah klik HB jugak :D

mama tisya said...

dh vote

Flora Fana said...

salam, Mama Zharfan ;)
saya dah vote for cutie pie Ariff
hehe

MZ, saya ada buat entry pasal MZ. ada pinjam gambar dari blog MZ.minta izin ya.

tiefazatie said...

okies...jap ifa vote..=)

tiefazatie said...

ok done!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails