Sunday, 13 February 2011

kerdilnya blog ni bila skodeng UV kat blog cik epal tu...

~ni bkn entry review blog--cuma me rasa kagum and otomatik rasa inferior la plak ~

me bukan loyal readers blog cik epal pun, cuma kdg2 me terjah gak depending on entry (mcm blog RM gak)..tp me letak kat my blog list lah sbg sumber inspirasi -and those blogs yg me sgt kagum dgn pencapaiannya...

tentang cik EPAL

My Photo
cik EPAL
sekarang saya suka makan bubur
apa yg me perhatikan...blog cik epal ni, blog remaja muda belia, so gaya bahasa santai and mcm remaja/budak2 muda punya perckpn lah--tp memang menarik--me yg 30s pun tertarik wpun kdg2 jer me singgah.. antara tajuk entry yg me ingat, kalau dia mkn2, dia tulis jom menternak lemak, and ayat2 like 'silalah lempang' etc
santai and sounds cute ;)--and me guess her 10k lebih followers tu majority her age kot :) cik epal ni lagi hebat dari ben ashari in terms of followers and UV pun--HEBAT kan cik epal ni--me kagum+admire--kalau tak silap me, ayu arjuna pernah ckp, cik epal ni ex-uia student , so her image pakai tudung--i like :)

UV blog cik epal ni around 6-8k daily--hebat sungguh--lebih kurang UV mat gebu gak ni..mat gebu niche msk2/resepi..cik epal niche remaja-..me?? yilek--mcm niche caca marba ajer my blog kecik ni--that's why bila pageview melebih1k pun me dh happy mcm nak melompat bintang :p


ni UV blog cik epal..



 sungguh me kagum!--setakat kagum ajerlah... tp rasa mcm jauh lagi nak capai tahap ni...and me rasa momentum berblogging me akan menurun bila me balik msia sbb me have hectic life kat msia...

note : berblogging sekadar termampu...thanks uolls sbb sudi dtg blog me again & again & again.

13 comments:

me suya said...

takpe MZ, Suya suka baca MZ nyer update.. even tak komen, i just love to read :)

tapi lama MZ tak update bout ur kids :)

mizayusof said...

miza pun suka baca blog cik epal, walaupun kadang-kadang terasa ayat cik epal kasar, tapi benda tu bila baca terasa lawak :D

terhibur dengan ayat-ayat tambah-tambah bila dia marahkan cik anon. hehehe :D

Asni Misri ❤ said...

MAMA,JOM JALANJALAN KAT BLOG ASNI..
TERINGIN JE NAK JUMPA MAMA ;)

Unknown said...

kalau semua blog sama pun xbest gak kan...MZ der kelebihan sendiri...n ramai gak still BW here...so keep it up...:)

risa said...

wahhhh...saye pon kagum gak..hehehe kagum ngan mamazharfan juge:) selalu lepak sini untuk tengok panduan..thanks ye..meh le jenguk blog saye yg tak seberapa tu;)

Farra Dhelina said...

wahhh gile ahhh..tp sy kagum jugk dgn blog sis!! HEBAT taww

Unknown said...

blog MZ pon ape kurangnye jgk..
x lme lg msti mcm cik epal jgk..
insyaAllah~

ardinihumaira said...

cik epal memang hebat.. penulisan sempoi dia memikat hati pembaca;)

tiefazatie said...

ala..ok je sis..sikit2..lama2 jd bukit..hihi

Chekgu Azrine said...

blog mama zharfan pun best dibaca..seriously..suka baca most of ur entry..rajin2 singgal la blog kecik saya juga ye...

BUNGA said...

nk serbulah blog cik epal ni.. :)

Eliss said...

belog anak-anak remaja :) belog me belog emak-emak kot :p

nur said...

MZ
kene teruskan blogging tau kat M'sia pun.. nanti gonna miss ur writing esp about lil ariff n zharfan..
Jemput ke:ALL IN ONE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails