Wednesday, 12 June 2013

1st time beli bling2 online

dh lama MZ menyimpan hasrat nak beli bling2 sempena harga emas yg agak murah thn ni...tp bajet ciput jer pun..and tak berani gak nak beli yg mahal2 sbb delivery via post...

nilah bling2 cute yg MZ baru beli...baru dpt semlm...MZ beli dari FB My Hamidah Kedai Emas...servis pantas and layanan mesra (layanan via FB & sms heheheh)...brg dihantar via poslaju siap berinsurans lagi..


bling2 ni MZ beli menggunakan duit claim yg MZ dpt sbb MZ ngajar on weekends kat UKM...so  reward utk diri sendiri sbb mengorbankan masa hujung minngu utk mencari rezeki yg halal gitu...

syukur alhamdulillah

11 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhh dah jadi associate prof mcm prof rohazarlah.. ajar IP ke ke mz? prof rohazar bagi lecture utk Master IP tue..

juelee said...

wah gelang kaki eh? nice.. pattern gini memang evergreen plus than lasak...

Wan Amira said...

wah bling bling gitu.. tapi wah lagu satu.. self confidence tu beli emas online :)

Hermit said...

bestnya :)

Chekgu Azrine said...

Cantik sgt MZ..gelang kakikan?

Ezna said...

Takut nk beli emas online. Me suka beli kat kedai. Ni gelang kaki ke?

Nad MamaZN said...

Cantek sgt! Simple tp ttp cantek :)

✿ pink velvet ✿ said...

wahh.. cantik sgt.. suke design camni walaupon simple :)

Nad MamaZN said...

Simple tp cantek :)

Ehh ada ke bling2 yg x cantek? Hehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

Wah bling, mas tgh Murah La Ni Kan....Harus amikksmptn Utk tmbh Koleksi

Masz Health Boutique said...

Salam MZ..saya pun tengah intai2 emas dari kedai online ni, especially kedai dari Kelantan. lebih murah berbanding harga di Lembah Kelang ni.

~ jemput semua singgah di blog saya untuk tips kesihatan wanita, terima kasih~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails