Monday, 24 June 2013

My 1st wallpaper @kamar beradu

sbb 1st time psg wallpaper kat umah me..so memang excited gitu :)

tema floral...bunga kaler pepel ;) wallpaper ni letak kat feaatured wall kat my bedroom...mood tido gitu..




kaalu ada bajet...rasa nak letak wallpaper kat living hall plak...tapi costly gak sbb kena byr installation cost on top of harga wallpaper tu...

10 comments:

Gieyana said...

nice..:)

Masni Syafie said...

cantik...suke...

Izan Ishak said...

cantiknya mz letak wallpapaper floral gitu.

kami pun pasang kat featured wall kat living hall. itupun rasa dah mahal dah...hmmm...

mama tisya said...

cantik

Nad MamaZN said...

Cantik!
Tenang je

adianiez AIDA said...

cantik!
kalu ada duit memang berbaloi tempek wallpaper ni. cantikk!!!

Chekgu Azrine said...

Lawa jgk

Abil Fikri Ahmad said...

Wahhh..cantik cantik cantik...!

Hanim said...

Waaahhh....comey banget gitu.

Rizziela said...

cantik.. beli kat mana tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails