Tuesday, 11 June 2013

Good news :) | Bad news :(

dlm suka ada duka...nama lagi life kat dunia yg fana

part suka....nama my SIL terpilih as one of conso winners utk contest F&N Teapot..so dpt voucher Courts Mammoth RM1k..syukur alhamdulillah...ramai conso winners ie 100 org..


part sedey...ptg semlm masa me pegi amik zharfan kat his school, ada somone langgar keta me dari belakang..kemek teruk gak :( :( langgar lari...jahat sungguh org yg langgar keta me ni :(

ari ni nak antar keta pegi workshop...memang melayanglah $$$ takziah utk diri sendiri...redho dan pasrah...may be kaffarah utk dosa2 me or semata2 ujian dariNya..


 

13 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

satu gembira satu sedih.. mmm.. sabar ye... ketentuan tuhan..

Wan Amira said...

received dua bende dalam satu masa.. memang dugaan dan cubaan dariNya..

HaniShaklee said...

sabar ke mama,, saya pun nak kena g cat bumper kete..ade org menggeselkan kete dia. nasib baik saya n kawan ade kat situ..kereta baru 2minggu beli.. agak terkesan jugakla di hati.. nasib xkemik.. calar aje. kalau kemik lagi mahal..nak upah ketuk lagi. kawan saya ape lagi mintak la ngan org tu duit utk cat semula kete. sempat lagi kawan saya call bengkel cat kete tanya berapa harga.org yg tukang langgar tu dah cuak dah sbb kiteorg ckp kalau xnak bayar xpe kami wat report polis.kikik..

Nana said...

Adui teruk juga kemek tu mz
Jahatnye dah langgar lari plak dia

Ezna said...

Moga banyak sabar...kalau me, me dah doakan org tu pun :( geramnya...

Masni Syafie said...

tahniah untuk kemenangan...
Moga banyak bersabar dgn kejadian...ishk..zaman sekarang langgar lari jer...sabar =)

Masni Syafie said...

delete post ni yer =)

mohon letak my blog di cool bloggers..tq..follow =)

azelyusoff said...

sabar ye MZ. orang yang langgar lari tu memang jahat.

juelee said...

terok gak tu kemeknye.. eee nape la org tu lari, tak baik betol..

Nad MamaZN said...

Eeee! Langgar lari!
Teruk gak tu..
Sabar k sis!

Btw, congrats menang contest :)

Eliss Mie said...

aduhai..bertabahlah suzi. memang sedih kalau remuk mcm tu. haiiishhh

AyuArjuna BiGoshh said...

dugaan....moga ada hikmah disebaliknya...chill suzz

Chekgu Azrine said...

teruk jgk tu..kesian MZ.saba ye MZ..dugaan darinya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails