Friday, 14 June 2013

Kenapa MZ pergi Balai Polis

alkisahnya...bulan March yg lps...MZ secara tak sengaja ditakdirkan jd saksi kes kebakaran kat UIA...ari ahad ie time ngajar kelas 1citizen..ada kebakaran kat bangunan UIA..cuma MZ and technician yg jd saksi, tukang report kat security etc

bermula dari hari itu...MZ terlibat utk bagi keterangan kat bomba..then semlm kena pegi balai polis gombak buat laporan...adoyai...terpaksa jd saksi sbb takdirnya MZ berada kat tempat kejadian ...

leceh sbb byk prosedur yg agak time consuming....MZ tak suka and jrg kuar mlm...nak pegi siang ari semlm tak sempat sbb MZ tgh bz pulun marking exam...so MZ pegi waktu mlm kat balai polis tu...driving alone...hubby tak ikut sbb zharfan dg tido..leceh plak nak angkut anak2...

so far yg laporan kat balai polis tu dh setel...tak taulah apa lagi prosedur lps ni :(


sekian luahan hati di hari jumaat...jap lg MZ publish entry sambungan cuti2 sydney hari kedua

3 comments:

Wan Amira said...

hmmm.. harap semuanya ok for u..

Norlidawati Jaafar said...

harap semua urusan cepat selesai ye
jemput meriahkan blog saya ye
saya ni newbies blogger
umielman.blogspot.com
tq coz sudi nak jadi kawan saya ye

Ezna said...

kalau nak tau prosedur claim, i boleh pm u :-) sebab i pun nak claim my insurance ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails