Sunday, 9 June 2013

My 1st PANDORA

alternatif kpd jewellery emas..

pandora ni sgt famous esp kpd wanita2 yg sukakan aksesori (mcm me :p)



me dh selamat pegi collect ari jumaat lps...simple jer and value pun tak mahal (it's said to worth RM250)--ni hadiah yg me menang dari magz InTrend (winner for monthly warkah pembaca)

and dh selamat pakai pun :) just ada satu charm jer utk my 1st pandora bracelet ni


kalau ada byk2 charms mesti lg syok and lg cun bracelet ni rasanya :p :)

happy sunday uolls!! me keje ari ni..

8 comments:

Fieda Zan said...

apa2 pun kak suzi mmg sgt2 bertuah org dia... jeles saya.... jeles yang sihat..

AyuArjuna BiGoshh said...

cuns giler

Mama Izfan said...

cantik..

Ezna said...

Pandora bracelet warna putih dan ada 2 charm, 1 safety chain dan 1 clip. Advisable u beli safety chain sbb nanti takut glass charm u pakai tu jatuh then leh pecah.

Chekgu Azrine said...

Wahhhh giteewwww..jelesnya!!

yumielufya said...

bestnya dapat PANDORA!!!tahniah MZ

Wan Amira said...

cantik lagi u punye ni.. kalau dapat beli few charms lagi cun hehe.. masa i ambik tu, orang Pandora sibuk suruh i beli at least one charm..

cikpia said...

tambah la charms kak mama..... hehe....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails