Friday, 21 June 2013

Walaupun saya tak slim macam zaman bujang...

tapi siyes..me tak mampu nak pegi and bayar pakej slimming centre..

cer try baca ENTRY NI....

 Tapi dek LWM saya kena apply lagi satu kad kredit sebab limit CIMB CC sy tu cumalah RM5000!
Banyak giler kan....huhu..tak fikir dah masa tu.  Diorang setelkan semua application kredit kad. Saya apply UOB kad lagi satu untuk combine bayar treatment sebanyak RM7000.00
Jangan terkejut!!! saya menyesal sangat2 terjebak dengan mende alah ni. Bukan sebab tak berkesan tapi saya rasa lebih baik saya beli alat senaman!!! 7ribu.. bukan 70 ringgit...
Saya ikat 2 tahun tanpa interest. So, tiap bulan saya akan bayar kat CIMB dan UOB sebanyak RM250...
Giler nak mengabehkan bayar... rugi sangat rasa..
 
pakej kat London Weight Management  tu harga RM7k..and berat Lyn pun bukannya cecah 60kg...
o yes...my current weight dh cecah 60 (lebih sikit) ok...so memang dh fasa kritikal ni...kena lose weight utk kesihatan, stamina...and sbb bj2 dh sendat :(

ari tu me ada try mkn slimming product--hangus gaklah RM300..but it does not work :( wpun me diet ie cut down carbo intake time mkn slimming products tu..
faktor2 me naik bdn...sbb metabolisme dh menurun bila usia bertambah..and me plak dh stop pegi aerobic & swimming sbb tak de masa :( ptg2 lps amik anak2 terus balik umah ajer..tu pun sampai kat umah dh pukul 6 pm lebih..



4 comments:

Merlyn Hasshim said...

kita serupa.... naik senang, nak turun susah. semoga berlaku keajaiban lagi bulan Ramadhan ini.. Amin...

Lin Azlina said...

hehe.. thanks sis share my entri...
kalo duit belambak sgt2 pun better beli alat senaman kot.

anak Wan Salleh said...

me tengah cuba2 diet.. lagilah kritikal, umur muda tapi dah macam orang tua :(

nooreen said...

try laa herbalife.berkesan woo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails