Friday, 21 June 2013

Falling in LOVE at first sight

dh lama me cari kasut kaler purple tapi tak jumpa yg berkenan di hati--me cerewet gak bab2 style/design kasut..

and masa temankan mr hubby beli kasut kat Clarks Alamanda minggu lps...me ternampak kasut ni..


and terus terjatuh chenta!! me try and siyes sgt comfy and nampak cantik di kaki (some kasut tak nampak cantik di kaki :p) me memang pakai kasut design wedges mcm ni esp bila pegi ngajar...

tapi...

harga kasut ni...kena pikir berkali2 kalau nak beli..
harga RM369...adoyai...mahalnya kasut brand clarks kat msia..kat UK tak semahal ni :( sbb me pernah beli few pairs clarks shoes and sandals masa me dok UK
kasut2 me kat Msia (biasanya me beli kat AEON) semua ranga harga RM70 - RM100 ajer biasanya..

tapi bila hati dh suka...
tgh pikir nak beli ke tak...kasut ni sama harga dgn loket emas bentuk love yg me beli 2 weeks....wohoo one pair of shoes = harga one heart shaped gold pendant...

semuanya memerlukan duit kat dunia ni..

salam jumaat uolls!!

8 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

cantiknye kasut tu mama. mama beli la sekali sekala reward diri sendiri xsalah asalkan mampu.kalau maera kan, maera tak beli sb sy nie kedekut orangnye! huahua..sy jrggggggggg beli brg2 yg mahal melainkan btul2 penting je.to see me in branded things, memg xdapat la..hihihi..kalau mcm makanann ke, psl kucing ke,memg berhabis byk2 pun xpe.teruk kan? T___T

Nad MamaZN said...

Waaaaa! Cantek!
Takpe mz, mana tau nnt menang contest dpt cash bleh la beli hihi...

Chekgu Azrine said...

So beli tak?

amiey lee said...

Huhu alahaiii harga leh buat demam..kna tgu bonus le gamaknye mz... heeee

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

sekali tgk, saya pon terus falling in love dgn kasut ni. serius cantik kak

AyuArjuna BiGoshh said...

cantek sangat!!!

Sweetmama said...

itulah mahal sgt clarks kat sini..
mmg cantik kasut purple tu..

Amoi Penang said...

beautiful... i like purple. kak suzie mesti beli ni. ;)

@ Blog Hangat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails