Friday, 14 June 2013

Lunch @Loaves &Dishes | Click2 @Leura - MZ rindu Notts


ni sambungan entry hari kedua kat sydney....

so dari Scenice World, kami naik semula bas utk pegi tempat lunch...lunch is included in tour package ie kira already paid lah...so kami dpt 4 keping "Lunch Ticket" and nak kena pilih nak mkn apa....bukan ada byk pilihan pun....




nilah mknn lunch utk 2nd day @Sydney ni...the only vegetarian food kat dlm list tu...vege samosa and salad...inti samosa tu adalah potato and kacang dhal yg dilenyek...kami dok semeja dgn indian tourists dari msia...diaorg pun mkn mknn yg sama mcm weolls ;) tak sedap pun tp kami mkn gak sikit utk alas perut...lg pun free kan ..and me mkn sampai abis salad tu!!


nilah nama restorannya...

somewhere near cafe tu..kami nampak woolworths!! antara kedai yg common kat UK...so me beria2 ajak hubby masuk ronda2 sini..

zharfan yg moyok sbb masih tak sihat

my 2 lil heroes

ariff yg ceria and tahan sejuk...dia pakai dua lapis jer baju..zharfan pakai 3 lapis termasuk 2 lapis sweater

me suka tgk fresh flowers tu...wpun tak semurah kat Notts tapi of course lagi murah dari msia

nilah nama tempat yg kami singgah utk lunch ni ie LEURE (sebut lore)...cute nama kampung ni mcm laura...ni kg kecik somewhere near blue mountain...me lupa nak ckp...suhu time ni dekat2 zero degree..memang sejukkk

pemandangan kat kampung Leure ni memang 90% mcm kat UK...siyes me rindukan Notts...

hubby dukung ariff nak gi naik bas dh ni

sbb suasana mcm kat UK..MZ pun nak posing2 la....pkok semua tak de daun

our tour guide ckp, time musim bunga, Leure ni sgt cantik sbb berwarna warni dgn bunga2 yg kalerful


berkenan plak dgn tempat ni...ada sikit jer daun2 kaler kuning


mesti ada pic posing berdua...sejukkk time ni...cepat2 jer posing ni

then terus naik bas!! nilah bas yg kami naik sepanjang hari kedua dan hari ketiga kat sydney..AAT Kings ni antara tour agency yg famous kat Sydney

ok...kami naik bas menuju ke WildLife Park plak...

7 comments:

Ezna said...

cantik negara 4 musim :-)

fazilzura said...

wahh best nye pi Sydny ... tingin nak pi

duniafana said...

sempoi la...bila nak p nih

Wan Amira said...

Ariff ni sekali senyum boleh cair.. geram

mama tisya said...

nmpk zharfan tk sihat sian die...sure rindu notts suzi sefamily...

Nana said...

Tu la klw travel obesea makana mest susah kan
Kena plak klw sy jenis cerewet ni camne la rope
Tp klw dh lapo seme jd sedap kan hihi

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

suzz best gile pg jalan2 sponsored kan.. nak jugakkkkkkkk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails