Sunday, 21 September 2014

1st time buat wardrobe clearance

almari bj MZ (ada dua ajer) dh penuh yg amat..risau takut roboh plak tempat gantung2 tu..so MZ nak let go bj2 new yg tak sempat pakai (rajin sgt beli :p) and juga bj2 preloved..sbbnya terjumpa group FB nama "LET GO PRELOVED"..

ni cth2 bj2 yg MZ iklankan kat group tu ;) ada dlm 30 items gaklah total ;) memang bykkk hehehhe

happy weekend uolls!!






happy weekend uolls!!

6 comments:

wa said...

Samalah kita...baju dah penuh almari dahh:-)

Anisah Abdullah said...

Sy pun macam nk kena buat clearance ni.. Dah tak boleh masuk dah baju2

Cik Aann said...

macam berkenan je satu baju tu..
tapi mama zharfan ni..selim jugak..kang beli takut tak muat..hehe

Pahala Vs Dosa: Antara Liat dan mudah

AyuArjuna BiGoshh said...

byknyaaaaaaaaa baju

Ezna said...

Banyak tu nak let go :-)

Mama Zharfan said...

@wa : tu la..kan..

@anisah : sama mcm i ler tu..i rasa kebykan perempuan pun sama heheh

@cik Ann : berkenan yer..boleh email pm jer kat fb (my fb : suzi fadhilah)
bj2 i size M-L-XL..tgkjenis bj/material

@ayu : hehhehe dh penuh almari i ni..sgt bykkkk

@ezz : siyes sgt byk dlm almari ni..alahai..sbb suka beli kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails