Monday, 8 September 2014

Rezeki awal Sept

entry ni adalah sekadar rekod utk rujukan MZ jer ni..rezeki kecik2 dari hobby bercomping..

(1) menang periuk pasta..winners sgt ramai ni ie 250 winners...contest ni lucky draw based ajer pun..




(2) menang voucher AEON..tak sure yg mana..
tp conso winners sgt ramai ie 27 org..hadiah utama 3 org winners...prize-giving kat media prima 11 sept 2014, tak dapeklah nak attend PG sbb MZ masih kat kg, so MZ antar wakil jer utk collect hadiah tu..contest ni contest online jer (under tonton website), tak pyh guna proof of purchase pun (pop), kena tulis short story psl kenangan kita/cerita berkenaan AEON



syukur alhamdulillah atas segala rezeki dariNya
moga2 ada lagi rezeki MZ dan anak2 utk Sept ni..
moga2 kita semua sentiasa dimurahkan rezeki..amiin

5 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

mesti luck punye.. congrate mama zharfan

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila ada baca tapi tak tau nak buat citer apa.. last2 lupa haha

Mama Zharfan said...

@mummy haza : tq ;)

@ila : heheh me pun byk kes gitu..tangguh2 then lupa terus!

Azyyati Liah said...

Hai kak, lama tak jenguk blog mama zharfan. Dulu2 selalu jenguk sebab rajin masuk contest juge. La ni, dah malas dah. Hihi. Btw congrats!

Jemputlah jalan2 blog Azie :)
azyyatiliah.blogspot.com

Lin Azlina said...

lucky person... tahniah... dh lma sgt xcomping ni... bz teramat nk kawen..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails