Monday, 22 September 2014

Bermulanya..

oh yeah ari ni sek dh bukak semula, so bermulalah rutin MZ dan razeen..pg2 antar zharfan & ariff, dua sek yg berbeza..ptg2 plak (pukul 4 lebih) gi amik diaorg..and sbb MZ masih on maternity leave..so MZ dok umah ajer..moga istiqamah utk masak2 homecooked meal utk my family...sbb time keje, MZ mcm tak sempat msk..semlm MZ kuar beli groceries kat AEON so ada lah bhn2 nak masak2 tu..


ni lil razeen dlm car seat..pg2 razeen tido jer..mulut siap ada buih tu :p



ni pic MZ berselfie pagi ni (pakai tudung fareeda ori :p) --muka penat sbb now mlm2 tak cukup tido..razeen kerap bangun utk minum susu...



salam hari isnin.moga2 kita sentiasa dirahmatiNya

9 comments:

Aishah Megahasz said...

Seronokkan cuti 3 bulan :D. Nanti nak masuk kerja rasa liat dan sedih kena tinggal baby.

AMIIZAA said...

syioknyaaaaa lena tidur:)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

semoga dipermudahkan ye... baby besar sikit mudahla sikit nanti.. alhamdulilah khairy makin mudah jaga.. tp makin manja & lasak :)

cadar cantik said...

hai..jalan jalan sini.

kita ada jual cadar patchword n 5d murah tau. 100% cotton.
harga pasti berbaloi la.

untuk yang terpilih sahaja.

http://cadarcantiksangat.blogspot.com

Fai CeritaCinta said...

time cuti maternity ni la boleh feeling2 housewife.. hihi..

*∽ IZAN ∽* said...

Baby Boy memang kuat menyusuuuu... take care yek mommy!

Mama Zharfan said...

@aishah megahasz : betul tu...cepat jer masa berlalu ni..

@AMIIZAA : this is what we call as sleeping like a baby heheh

@ila : amiin :)

@cadar cantik : tq sudi singgah

@fai ceritacinta : betul tu..memang tgh feeling2 lah ni hahaah

@IZAN : yep..sgt kuat menyusu!! tq dear!!

Ezna said...

Ehem....nampaknya u dah serasi dgn fareeda....;)

Mama Zharfan said...

@ezna : serasi lah jugak..cuma parah poketku :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails