Wednesday, 3 September 2014

Tertinggal PANDORA? | my latest charm

time bday MZ thn ni, MZ telah membeli seutas PANDORA...MZ juga dh mula beli charm secara berdikit2..so far total ada 4 ketul charm ajer barunya...beli time ada bajet ajer sbb seketul charm harga from RM126+ (ie kalau design murano glass)

tapi bracelet PANDORA MZ ada kat umah kat KL..MZ masih kat kg sbb lom abis pantang..then terasa nak tambah charm plak..MZ pun beli seketul charm..nama charm ni  RED PAVE HEART...ada kat katalog PANDORA 



so MZ dh beli pun..dh ada kat tgn MZ..kaler merah..tp dlm pic ni nampak mcm pepel plak ;)



tak sabar nak pasang charm ni kat bracelet PANDORA MZ..(tema charms utk my pandora bracelet is kaler merah/pink/pepel)


MZ a.k.a PANDORA lover,

3 comments:

LYAfrina said...

Cantik... xpnh ada koleksi pandora

juelee said...

kita pun ada collection pandora, sama plak tema kaler kita hihi.... memang beli seketol2 MZ>. sbb mahai sgt regenya... klu tnya hasben mesti die ckp baik beli emas huhu

εïзmummyHazaεïз said...

Hehhee haza dah terjebakksss habis duit gaji. Kikiki

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails